ETA ŽE PRIHODNJI TEDEN S POLNO PARO

Petek, 26. junij 2020

Med tem, ko  številna slovenska podjetja iščejo najrazličnejše načine, da bi podaljšala sistem črpanja javnih sredstev za ublažitev gospodarske krize, je družba Eta Cerkno svojim zaposlenim v začetku tedna poslala prav nasproten dokument. Z današnjim dnem namreč Eta preklicuje Odredbo o začasnem delu s skrajšanim delovnim časom in s tem uvaja običajen delovni čas.

Odredba o skrajšanem delovnem času je bila na osnovi vladnega interventnega zakona uvedena 8. junija letos, kot pa so sporočili iz uprave, ta ni več potrebna.

Po naših informacijah je skrajšan delovni čas preklican iz preprostega razloga, saj so se naročila povečala v tolikšni meri, da omejitve niso več potrebne. Tudi sicer je vodstvo Ete že pred časom zaposlene opozorilo, da že konec poletja pričakujejo nov sveženj naročil, še zlasti v segmentu termoregulacijske tehnike.

Kaj naj rečemo? Da bi tako obvestilo v čim krajšem času prejeli tudi tisti, ki so izjemno odvisni od razcveta avtomobilske in sorodne industrije!Ivan Seljak

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

četrtek
02.07.2020
19°C / 31°C
petek
03.07.2020
20°C / 28°C
sobota
04.07.2020
18°C / 31°C