POSTANI AMBASADOR ZGODOVINSKIH MEST

Sobota, 27. junij 2020


Združenje zgodovinskih mest Slovenije je razpisalo zanimivo nagradno igro Moje mesto, s katero vabi obiskovalce, da do 15. julija letos obiščejo čim več od skupno 17 zgodovinskih mest, članic združenja: Idrijo, Celje, Jesenice, Kamnik, Koper, Kostanjevico na Krki, Kranj, Metliko, Novo mesto, Piran, Ptuj, Radovljico, Slovenske Konjice, Šentjur, Škofjo Loko, Tržič in Žužemberk.

V mestu je potrebno poiskati napis #mojemesto, se ob njem fotografirati in fotografijo objaviti na svojem instagram profilu. S sodelovanjem v igri se obiskovalci mest lahko potegujejo za nagrade in naziv prijatelj ali ambasador zgodovinskih mest. Za obisk od 3 do 5 zgodovinskih mest prejmejo naziv bronasti prijatelj zgodovinskih mest, za obisk od 6. do 9 naziv srebrni, od 10. do 16 mest naziv zlati prijatelj in za obisk vseh 17 mest naziv ambasador zgodovinskih mest, ki bo deležen tudi posebnega priznanja ter nagrade na zaključni prireditvi akcije v septembru.

 

Metka Rupnik

Foto: Primož Lavre


Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

četrtek
02.07.2020
19°C / 31°C
petek
03.07.2020
20°C / 28°C
sobota
04.07.2020
18°C / 31°C