DVA SLOVENSKA PODJETNIŠKA PROJEKTA SE POTEGUJETA ZA EVROPSKO NAGRADO

Nedelja, 28. junij 2020

 

Javna agencija SPIRIT je kot nacionalni koordinator tudi letos objavila javni natečaj za evropske nagrade za spodbujanje podjetništva. Letos bosta našo državo zastopala dva projekta: čezmejna platforma podjetniških dejavnosti festINNO -  festival INOVATIVNOSTI, ki ga izvaja Fakulteta za management s partnerji ter projekt Slepota ni ovira za podjetništvo »Odgovorno in odprto podjetništvo«, ki ga izvaja Primorski tehnološki park v sodelovanju z Medobčinskim društvom slepih in slabovidnih Nova Gorica.  

Oba na nacionalni ravni najbolje ocenjena projekta bosta poslana na Evropsko komisijo, kjer bo tamkajšnja strokovna komisija do novembra letos ocenila vse prispele prijave, najboljše pa bodo nagrajene z »Evropsko nagrado za spodbujanje podjetništva«. Nagrade bodo podeljene na prireditvi v okviru evropskega srečanja malih in srednjih podjetij, ki bo potekalo novembra letos v Berlinu.

 

Metka Rupnik

Foto: Webinar o slepih in podjetništvu v spletni trgovini je bil eden od dogodkov v projekta (Primorski tehnološki park)

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

četrtek
02.07.2020
19°C / 31°C
petek
03.07.2020
20°C / 28°C
sobota
04.07.2020
18°C / 31°C