PREOBLIKOVANJE JAVNEGA ZAVODA SONČNI KANIN V DRUŽBO Z OMEJENO ODGOVORNOSTJO

Petek, 03. julij 2020

Včeraj je v Bovcu potekala izredna seja občinskega sveta, ki je bila v večji meri namenjena Javnemu zavodu Sončni Kanin. Svetnikom je bilo najprej predstavljeno revizijsko poročilo o poslovanju zavoda, v sklepu, ki so ga sprejeli, pa so odločili, da se v prihodnje pozove še takratnega v. d. direktorja Javnega zavoda Sončni Kanin Marjana Skorniška, da poda odzivno poročilo na revizijsko poročilo in poročilo Komisije za pregled poslovanja zavoda.

V nadaljevanju seje pa so v drugem branju svetniki obravnavali še preoblikovanje Javnega zavoda Sončni Kanin v družbo z omejeno odgovornostjo, kar je predstavila direktorica Manuela Božič Badalič. Izpostavila je predvsem dejstvo, da je dejavnost, ki jo opravlja Sončni Kanin, neprimerna za način delovanja samega zavoda. Že pred dvema letoma je občinski svet Občine Bovec, ki sicer še naprej ostaja 100-odstotna lastnica, imel prvo branje o omenjenem preoblikovanju, saj so že takrat ugotovili, da Sončni Kanin težko posluje kot javni zavod. Manuela Božič Badalič.


Izjava Manuela Božič Badalič


Simona Skočir

Izjava Manuela Božič Badalič

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

sobota
15.08.2020
19°C / 31°C
nedelja
16.08.2020
18°C / 33°C
ponedeljek
17.08.2020
17°C / 32°C