V AKCIJO - ZA ZDRAVJE!

Sobota, 01. avgust 2020

Strokovnjakinje Centra za krepitev zdravja Idrija, ki kot samostojna organizacijska enota deluje v okviru Zdravstvenega doma Idrija, tudi v poletju z različnimi aktivnostmi spodbujajo prebivalce na Idrijskem in Cerkljanskem k vzpostavljanju bolj zdravega življenjskega sloga, h krepitvi zdravja ter zavedanju pomena preventive za ohranjanje zdravega telesa in duha. V juliju je ekipa Centra v štirih različnih krajih obeh občin pripravila Poletne večere zdravja. Na terenu, v parku pred Mladinskim centrom Idrija, v Šebreljah, v Črnem Vrhu in na Bukovem, so udeleženci dogodka v sproščenem, a aktivnem druženju s sodelavkami Centra izvedeli marsikaj zanimivega o krepitvi zdravja ter razgibali svoje telo in si zbistrili um.

Poletni večeri zdravja so letos potekali prvič in so le ena od oblik najrazličnejših aktivnosti, delavnic, tečajev, osveščevalnih akcij, s katerimi Center za krepitev zdravja, ki v okviru Zdravstvenega doma Idrija deluje od leta 2018,  skozi vse leto izpolnjuje svoje poslanstvo.

 

Metka Rupnik

Tako je bilo v Šebreljah (Foto: Petra Režek)

 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

sobota
15.08.2020
18°C / 32°C
nedelja
16.08.2020
18°C / 32°C
ponedeljek
17.08.2020
18°C / 29°C