TUDI V AJDOVŠČINI ORGANIZIRANO VARSTVO OTROK V ČASU POČITNIC

Sobota, 24. oktober 2020

S prihodnjim tednom svoja vrata poleg šol zapirajo tudi vrtci. Otroški vrtec Ajdovščina že zbira prijave za nujno varstvo, ki bo namenjeno tistim otrokom, katerih starši oz. skrbniki zaradi obvezne prisotnosti na delu ne morejo zagotoviti varstva doma, so zapisali na spletni strani Občine Ajdovščina.

Za  območje Ajdovščine velja, da se vrtec prihodnji teden zapre, z izjemo za nujno varstvo otrok, ki ga določa sprejeti sklep župana. Nujno varstvo otrok bo organizirano v okviru Otroškega vrtca Ajdovščina, na voljo pa bo za tiste otroke, katerih starši oz. skrbniki zaradi obvezne obveznosti na delu ne morejo zagotoviti varstva doma. Vrtec že zbira prijave (potrebe), na podlagi katerih bo organiziral enote in o lokaciji varstva obvestil starše, ki varstvo nujno potrebujejo. Na spletni strani Otroškega vrtca je objavljena spletna anketa in vsi naslovi, ki jih starši oz. skrbniki potrebujejo za izpolnitev prijave.
Za več aktualnih informacij in usmeritev v zvezi z varstvom otrok v prihodnjem tednu spremljajte spletno stran: Otroški vrtec Ajdovščina.


Kontakt vrtca

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

torek
24.11.2020
-2°C / 14°C
sreda
25.11.2020
-2°C / 14°C
četrtek
26.11.2020
1°C / 13°C