Melita Pavšič Levpušček
Voditeljica programa
"Na to obdobje ni treba gledati le z žalostjo in negativnostjo," je o času koronske krize, ki je zaprla gostinske lokale po Sloveniji, v spletni predstavitvi dejal Kavčič
Gostilna dvorca Zemono
Zemono+ je platforma, ki jo spremlja zaenkrat Kavčičeva selekcija. "Moj podpis je garancija za kakovost," je poudaril in zatrdil, da si bo prizadeval, da bodo kupci za svoj denar dobili ustrezno vrednost. Obenem pa je izrazil željo, da bi se v prihodnje pod selekcijo podpisal še kdo drug.
V spletni trgovini sicer Kavčič napoveduje okoli sto izdelkov, ki pa ne bodo le slovenski.
Tomaž Kavčič.
Kavčič je sicer za prihajajoči praznični čas v skladu s tradicijo iz svojega otroštva pripravil posebno sladico panettone, ki je na eni strani klasičen, na drugi pa vsebuje nekatere nenavadne sestavine - kandirane olive in brinje. To sladico, ki jo bodo pripravili v Italiji, bo predvidoma prek spleta mogoče kupiti od sredine prihodnjega tedna.
Kuharski mojster je ob tem podčrtal, da ostaja gostinec, gostitelj, in da se veseli povratka prijateljev in gostov na druženje v živo. Prepričan je tudi, da bo po začetnem zagonu projekt Zemono+ tekel z njegovim minimalnim nadzorom, zato mu bo ostalo dovolj časa za razvajanje gostov.
Po STA
Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.
Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!