ŽLAHTNA RADIJSKA PETDESETA - DOPOLNJENO: RAZŠIRILI SMO VIRUS DOBRE VOLJE!

Nedelja, 28. marec 2021

Kaj storiti, ko si star 50 let? Lahko se počasi upokojiš, lahko pa z novo energijo zagrizeš v prihodnost. Na Primorskem valu smo se odločili za drugo varianto in prepričani smo, da ste mnogi svežino programa tudi opazili.

Danes z veseljem lahko zapišemo, da trditev o najbolj poslušanem radiu na severnem Primorskem ni le krilatica, pač pa čista resnica. Raziskave poslušanosti zadnjih mesecev so namreč zgovorne, nadvse vzpodbudne. V letu dni smo namreč podvojili število poslušalk in poslušalcev. To ni le rezultat širitve slišnosti, pač pa tudi povečane poslušanosti v tistih okoljih, ki naš radio poznajo že 50 let.

Iz podatkov javnih raziskav (radiometrija) lahko razberemo, da nas poslušalci dnevno spremljate bistveno več časa, dobro ocenjujete glasbeni izbor s posebnim poudarkom na slovenski glasbi. Dobro je sprejet informativni program, ki postopno dobiva moderno obliko, s kratkimi in zgoščenimi vsebinami, za njim pa stoji mlada ekipa, ki se je sposobna prilagajati medijskim trendom.

Zanimiva je tudi rast obiska spletne strani. Dnevni rasti števila radijskih poslušalcev, ki se bliža 20 tisočim, sledi tudi obisk spletne strani. Vsak dan  jo obišče med pet in devet tisoč bralcev.

Mislite, da se hvalimo? Morda, ampak najboljše stvari šele pridejo. Pustimo se presenetiti.


Ne spreglejte tega:


Na severnem Primorskem je najnižja 14-dnevna pojavnost okužb  z virusom covid na 100.000 prebivalcev v občinah: Idrija, Cerkno in Kobarid.  

Nič čudnega. V teh občinah ima sedež Primorski val (Radio Cerkno d.o.o. in Radio Kobarid d.o.o.), ta pa seva samo dobro voljo!Oddajniški stolp Kambreško


Ivan Seljak
 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

acergama dne 28.03.2021 ob 08:36:53
#1
Predlog kaj storiti ko si star 50 let !! ...... Lahko bi naprimer prenovili spletno stran in jo prilagodili mobilnim telefonom, saj ste ena zelo redkih strani, ki ni prilagojena in ki se ne začne na https....lpPozabljeno geslo?

 

nedelja
11.04.2021
5°C / 15°C
ponedeljek
12.04.2021
10°C / 13°C
torek
13.04.2021
11°C / 14°C