NOVA ZOBOZDRAVSTVENA AMBULANTA V ZD IDRIJA

Sreda, 07. april 2021

Te dni je v Zdravstvenem domu Idrija z delom pričela nova zobozdravnica za odrasle prebivalce občin Idrija in Cerkno, ki že vpisuje vse, ki še nimajo izbranega zobozdravnika.

Novo zobozdravstveno ambulanto za odrasle v ZD Idrija, ki deluje v 2. nadstropju idrijskega zdravstvenega doma,vodiSara Eržen, doktorica dentalne medicine, ob pomoči zobozdravstvene asistentke Danice Poljanec.V njej opravljajo preventivne preglede in posvete, nudijo zobozdravstveno prvo pomoč, zdravljenje zob, oskrbo obzobnih tkiv, svetovanja s področja stomatologije. Prebivalci idrijske in cerkljanske občine, ki še nimajo izbranega zobozdravnika, se lahko vpišejo v ambulanti omenjene zobozdravnice, ki deluje od ponedeljka do petka, in sicer ob ponedeljkih in sredah popoldne od 13. do 20. ure ter v torek, četrtek in petek dopoldne od 7. do 14. ure. (Več informacij tudi na 05 37 34 279 ali na  zobna.odrasli1@zd-idrija.si)

ZD Idrija je program nove zobozdravstvene ambulante za odrasle prevzel od Občine Idrija potem, ko se je že pred časom upokojilaidrijska zobozdravnica koncesionarka. Sicer pa nove paciente še vedno opredeljujejo tudi druge zobozdravstvene ambulante za odrasle v okviru ZD Idrija. 


Metka Rupnik

Foro: ZD Idrija


 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

nedelja
11.04.2021
5°C / 15°C
ponedeljek
12.04.2021
10°C / 13°C
torek
13.04.2021
11°C / 14°C