SPREMEMBA PARKIRNEGA REŽIMA V OBČINI KOBARID

Sobota, 07. avgust 2021

Na polovici poletne sezone do spremembe parkirnega režima prihaja v Kobaridu. Svetniki občine Kobarid so na 19. redni seji obravnavali in sprejeli predlog uvedbe parkirnine na javnih površinah na območju planine Kuhinja in v samem centru Kobarida. Spremembe so v veljavo stopile z včerajšnjim dnem.

Če boste svoje vozilo pustili na območju Planine Kuhinja, na asfaltiranih površinah, označenih z belo barvo ali pa na makadamski površini, kjer so mesta označena z lesenimi pragovi boste morali poravnati parkirnino. Za čas parkiranja do 9 ur je treba odšteti 1 euro, za parkiranje od 9 do 24 ur pa 10 evrov.

Do spremembe prihaja tudi na območju Kobarida. Parkiranje na plačljivih parkirnih mestih na Trgu svobode in v Volaričevi ulici bo po novem prvo uro brezplačno. Parkirišče na Mateličevi ulici pa po novem spada med parkirišča za kratkotrajno parkiranje – parkiranje je tam sedaj omejeno na 2 uri. 


Foto: Občina Kobarid

Nuša Jeram

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

sobota
24.02.2024
7°C / 14°C
nedelja
25.02.2024
5°C / 13°C
ponedeljek
26.02.2024
3°C / 13°C