PARADA UČENJA V AJDOVŠČINI

Sreda, 15. september 2021

Danes se bo v Ajdovščini odvila Parada učenja 2021. Potekala bo od 9. do 14. ure pred Grajskim obzidjem v Ajdovščini. Gre za osrednji dogodek v okviru 26. tednov vseživljenjskega učenja, ki so najvidnejša kampanja na področju izobraževanja in učenja v Sloveniji. Projekt usklajujejo na Andragoškem centru Slovenije in ga prirejajo v sodelovanju s stotinami ustanov, skupin in posameznikov po vsej državi. Z njim opozarjajo na pomembnost učenja in drugih akti v vseh življenjskih obdobjih. 

Ljudska univerza Ajdovščina tudi letos prevzema vlogo območnega koordinatorja v Tednih vseživljenjskega učenja 2021. Z njimi sodeluje okrog 50 različnih podizvajalcev, ki v obdobju od 6. septembra do 10. oktobra 2021 pripravljajo različne brezplačne delavnice, tečaje in izobraževalne programe v Ajdovščini in širši okolici. 

Na današnji Paradi učenja se bodo v Ajdovščini srečali ponudniki znanj in spretnosti ter povpraševalci po obojem, so zapisali organizatorji, ki poudarjajo, da bodo sodelovali pripadniki vseh generacij. 

Na stojnicah se bodo predstavile različne organizacije, društva, podjetja, ki bodo predstavile svoje delovanje in preko različnih aktivnosti spodbujale k vseživljenjskemu učenju. Torej, vse do 14. ure imate čas, da se pridružite paradi učenja pred Grajskim obzidjem v Ajdovščini.


Ivan SeljakKomentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

sreda
22.09.2021
11°C / 23°C
četrtek
23.09.2021
12°C / 22°C
petek
24.09.2021
11°C / 21°C