POLEG DRUGIH ŠPORTNIK POVRŠIN V AJDOVŠČINI PRENOVLJENO TENIŠKO IGRIŠČE

Sobota, 18. september 2021

V Ajdovščini se je v tem tednu začela prenova dotrajanega teniškega igrišča v Športnem parku Pale, ki bo tako po desetih letih oživel na novo. Občina Ajdovščina je za obnovo igrišča pridobila 11.700 evrov državnih sredstev.

Občina Ajdovščina ima dolgoletno športno tradicijo. Raznovrstnost športnih panog in vse višja vključenost občanov v športne programe pa kaže na veliko potrebo po ustrezni športni infrastrukturi. Na občini si prizadevajo, da poleg rednih projektov vlagajo tudi v športne površine in tako je v začetku letošnjega leta Športni park Pale dobil popolnoma prenovljen skate park, načrtovan je tudi pumptrack, v tem tednu pa še v težko pričakovano prenovljeno teniško igrišče. To je bilo zgrajeno leta 2002, nazadnje pa obnovljeno pred desetimi leti . Več o prenovi teniškega igrišča Tina Velikonja iz občinske uprave.


Tina Velikonja o prenovi teniškega igrišča


Poleg rekreativcev se na igrišču tedensko odvijajo razne klubske tekme, treningi in teniški tečaji, zato je obnova igrišča še toliko bolj pomembna.

Športni park Pale z vsako prenovo pridobiva lepšo in končno podobo, ki bo na voljo vsem tistim, ki svoj prosti čas posvetijo različnim zvrstem športa. 

Ana Štokelj

 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

petek
22.10.2021
12°C / 17°C
sobota
23.10.2021
14°C / 17°C
nedelja
24.10.2021
9°C / 18°C