BOR ŠTURM LEBAN ZMAGOVALEC LETOŠNJIH SLAVČKOV

Sreda, 06. januar 2021

Na Osnovni šoli Simona Gregorčiča Kobarid je bilo v decembru prav prešerno vzdušje. Potekala je namreč prireditev Slavček, pokaži kaj znaš, na kateri se na odru pred komisijo in kasneje pred učenci zvrstijo vsi talenti, ki jih je moč najti na šoli.


Na avdicijskem nastopu je tako nastopilo zavidljivo število učenk in učencev, ki so pokazali različne talente – od igranja inštrumentov, plesa, petja pa vse do različnih skečev, čarovnij ter med drugim pletenja zapestnic. 22 nastopov je na avdiciji ocenila komisija, ki so jo sestavljali
podravnatelj in učitelj zgodovine Simon Skočir ter učiteljici razrednega pouka Karmen Ostrožnik in Mateja Černigoj Skočir. Med nastopajočimi so nato izbrali 8 najboljših, ki so se širši publiki šole predstavili konec decembra na finalnem nastopu.


Zaradi poznanih okoliščin so si lahko gledalci prireditev ogledali v video obliki. Prireditev sta mojstrsko odvodila Tevž Stamenković in Neja Šuligoj iz 8. b razreda, za uvodno Zdravljico sta z violinami poskrbeli Zofija Javorščak in Ajda Kragelj, celotne prireditve pa ne bi bilo brez pomoči učiteljic – za scenarij je namreč poskrbela Nina Levpušček Melinc, montažo videa je izvedla Urška Rijavec, za glasovanje o najboljšem Slavčku pa je poskrbela Klavdija Berginc.

Na finalno prireditev so se skozi avdicijsko sito uspešno prebili: učenke iz 1. razreda s plesno točko Velike zvezde, Viktorija Klavora iz 2. a, ki je igrala na harmoniko, Živa Juren iz 3.a, ki se je publiki predstavila s prepevanjem tajskih pesmi, punce iz podružnične šole Smast, ki so plesale na Lučke skupine BQL, 9. b razred, ki se je predstavil z glasbenim vložkom, z divjimi lončki so nastopile učenke iz 5. c razreda, Čarovniki pod nebom iz 5. b razreda so nam pokazali številne trike, za konec pa se je na klavirju predstavil še Bor Šturm Leban iz 4. b razreda.

Po preštetih glasovih je zmagovalec postal prav Bor Šturm Leban, zato smo ga povabili tudi pred naš radijski mikrofon, da nam pove več o svojem nastopu.

IZJAVA BOR ŠTURM LEBAN


Bor bo Osnovno šolo Simona Gregorčiča Kobarid zastopal na prireditvi UNESCO ima talent, ki bo 21. aprila potekala v Škofji Loki, vso srečo pa mu zagotovo želimo tudi na naših frekvencah.
Nuša Jeram

Fotografija na naslovnici: Posnetek zaslona iz video posnetka prireditve


Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

sobota
20.08.2022
20°C / 29°C
nedelja
21.08.2022
17°C / 33°C
ponedeljek
22.08.2022
16°C / 32°C