NA POSOŠKEM RAZVOJNEM CENTRU VSEBINE NAMENJAJO TUDI SAMOOSKRBI

Petek, 07. januar 2022

Samooskrba, vrtičkarstvo in zeliščarstvo so dandanes vedno bolj priljubljene tematike. Tudi zavedanje, da so za našo prehrano najbolj primerna prav sonaravno pridelana zelenjava, sadje in zelišča, ki so dozorela na vrtu, na njivi, v sadovnjaku – ne pa na tovornjaku ali v skladišču – narašča iz leta v leto. Na Posoškem razvojnem centru so letos ponovno pripravili program Pridelano in prodano doma, zanimanje za te vrste izobaževalnih vsebin pa so sicer prepoznali že pred približino 18 leti, pove Patricija Rejec.

Posnetek Patricija Rejec 1


Patricija Rejec s Posoškega razvojnega centra v nadaljevanju podrobneje predstavlja nov celosten in praktično naravnan program usposabljanja Pridelano in prodano doma, s katerim bodo pričeli februarja.

Posnetek Patricija Rejec 2

Poleg programa Pridelano in prodano doma bodo v januarju na Posoškem razvojnem centru ponudili tudi več študijskih krožkov z nekaterimi poglobljenimi vsebinami o predelavi in ozimnici ter o urbanih vrtičkih. Pripravljajo tudi program Sobivam z naravo, ki bo sicer bolj osredotočen na zeliščarstvo. Podrobnosti o vsej ponudbi, ki je za udeležence brezplačna, so na voljo na telefonski številki 05 38 41 506 in na spletni strani prc-lu.si.


Simona Skočir 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

sobota
20.08.2022
20°C / 29°C
nedelja
21.08.2022
17°C / 33°C
ponedeljek
22.08.2022
16°C / 32°C