ŠPORTNA ZVEZA AJDOVŠČINA ZBIRA PREDLOGE ZA NAJ ŠPORTNIKE 2021

Ponedeljek, 10. januar 2022

Športna zveza Ajdovščina je minuli teden objavila razpis za podeljevanje priznanj najboljšim športnikom iz Občine Ajdovščina, s čimer uradno pričenja z zbiranjem predlogov za dobitnike priznanj za športne dosežke v letu 2021.

Podeljevanje priznanj najboljšim športnikom leta ima v Ajdovščini že dolgo zgodovino, tradicionalna podelitev plaket Športne Zveze Ajdovščina namreč poteka že od leta 1980. Zaradi sprememb v zakonodaji o športu je v preteklosti sicer bila podelitev za nekaj časa prekinjena, vendar je prenovljena Športna Zveza v letu 2007 tovrstno prireditev ponovno obudila. Letošnja podelitev priznanj je tako že 15. po vrsti.

Priznanja za športne dosežke bo Športna Zveza Ajdovščina podeljevala športnikom, starejšim od 12 let, na različnih področjih; poleg bronaste, srebrne in zlate plakete, pa Športna Zveza podeljuje tudi posebno priznanje najvišjega ranga, takoimenovano statuo.

Več o samih priznanjih in o tem, kdo je lahko prejemnik ter kako lahko predloge oddate, nam v pogovoru s Tončko Mavrič razkrije Primož Sulič, sekretar Športne Zveze Ajdovščina.

Primož Sulič o priznanjih

Predloge za športnike leta 2021 Športna Zveza Ajdovščina sprejema do 11. februarja do 12. ure. Po zaključenem razpisnem obdobju bo med prispelimi predlogi predsedstvo Športne zveze izbralo prejemnike nagrad na osnovi pravilnika. Slavnostna podelitev priznanj bo predvidoma organizirana 11. marca, vendar je potek podelitve v veliki meri odvisen tudi od razmer, ki jih bo krojil novi koronavirus. Primož Sulič:

Primož Sulič o prireditvi


Tončka Mavrič

Foto: ŠZ Ajdovščina


Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

četrtek
27.01.2022
-3°C / 11°C
petek
28.01.2022
-4°C / 8°C
sobota
29.01.2022
1°C / 10°C