FOTOGRAFSKI NATEČAJ »VSEŽIVLJENSKO UČENJE«

Sreda, 19. januar 2022

Ljudska univerza Ajdovščina v tem mesecu razpisuje nov fotografski natečaj na temo »vseživljenjskega učenja«. K sodelovanju vabi ljubitelje fotografije vseh starosti. Skrajni rok za oddajo fotografij je 31. januar.

Ljudska univerza Ajdovščina že vrsto let pripravlja zanimive dejavnosti, ki še dodatno popestrijo dogajanje na ajdovskem. Poleg izobraževalnih in informacijskih dejavnosti organizira tudi fotografske natečaje za ljubitelje digitalne fotografije. Več o tem, zakaj ga pripravljajo pa Alenka Magajne, organizatorka izobraževanja na Ljudski univerzi Ajdovščina.

Izjava Alenka Magajne 1

Vseživljenjsko učenje je tema, ki ponuja širok spekter pogledov in pomemben del učenja, tega se zavedajo tudi na Ljudski univerzi Ajdovščina in zato negujejo ter spodbujajo dejavnosti in procese, ki obsegajo vse oblike učenja. Na razpisani fotografski tečaj se lahko prijavi kdor koli, doda Alenka Magajne, ta pa mora pri oddaji fotografije upoštevati naslednja navodila:

Izjava Alenka Magajne 2

Še več dodatnih informacij o fotografskem natečaju pa lahko kdorkoli najde tudi na spleti strani Ljudske univerze Ajdovščina ali pa na telefonski številki 05 3664 752. Prispele fotografije bo pregledala in ocenila štiričlanska strokovna žirija, ki jo bo sestavil organizator.  Najboljša fotografija bo tudi nagrajena in sicer z nadaljevalnim tečajem fotografije oziroma s tečajem po izbiri. Vsi ostali udeleženci natečaja pa bodo prejeli tolažilne nagrade. 10 najboljših fotografij bo razstavljenih v mesecu februarju, v avli Ljudske univerze v Ajdovščini.
Ana ŠtokeljKomentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

ponedeljek
23.05.2022
16°C / 30°C
torek
24.05.2022
15°C / 28°C
sreda
25.05.2022
14°C / 28°C