Z USPOSABLJANJEM "ABC PODJETNIŠTVA" DO USPEŠNE POSLOVNE ZGODBE

Torek, 25. januar 2022

Za vse, ki razmišljate, da bi odprli svoje podjetje in stopili na samostojno podjetniško pot ali pa ste že začetnik, začetnica v podjetništvu, SPOT svetovanja Goriška v okviru projekta SPOT organizira 50-urno brezplačno usposabljanje ABC podjetništva. Potekalo bo v 5 modulih on-line v treh terminih. Prva skupina prične z usposabljanji že 9. februarja. Skozi module bodo udeleženci in udeleženke spoznali vse korake od začetka podjetniške poti, preverjanja poslovne ideje, osnov trženja, digitalizacije poslovanja in pravno formalne vidike delovanja podjetja.

Udeležba na usposabljanjih je obvezna za tiste podjetnice začetnice, ki bi želele kandidirati na natečaju za podelitev finančnih spodbud za najboljši poslovni model in njegovo predstavitev podjetnic začetnic 2022, ki ga bo aprila letos razpisal SPIRIT.

Podrobneje pojasnjuje Tina Lisac, svetovalka SPOT Goriška. Z njo se je pogovarjala Metka Rupnik.


Posnetek Tina Lisac


In kakšne izkušnje imajo podjetnice, ki so se brezplačnega usposabljanja ABC podjetništvo v okviru SPOT Goriška že udeležile pred leti, odprle podjetje, sodelovale tudi na natečaju SPIRIT in uspešno delujejo. Ena teh udeleženk je tudi Tamara Cilenšek, ki v Dolenjih Novakih pri Cerknem vodi podjetje Pasji spa Alia, specializirano za striženje in nego psov, mačk in hišnih zajčkov.


Posnetek Tamara Cilenšek


Foto: Pasji SPA Alia

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

ponedeljek
23.05.2022
16°C / 30°C
torek
24.05.2022
15°C / 28°C
sreda
25.05.2022
14°C / 28°C