AVTO KRKA PODPISALA DOGOVOR O SODELOVANJU Z RDEČIM KRIŽEM SLOVENIJE

Četrtek, 12. maj 2022

V letu, ko Avto Krka praznuje 25 let delovanja, je podjetje izpeljalo več družbeno odgovornih projektov. Že od samih začetkov podpirajo vrtce, šole, društva in klube raznovrstnih dejavnosti. V letu svojega jubileja so stopili še korak dalje. Pred nekaj tedni so sklenili partnerstvo z Rotary Slovenije, minuli torek pa so podobno obliko sodelovanja sklenili še z Rdečim križem Slovenije. Dogovor, ki sta ga podpisala Jure Verstovšek, direktor podjetja Avto Krka d. o. o. in Cvetka Tomin, generalna sekretarka Rdečega križa Slovenije, se nanaša predvsem na krvodajalstvo.


Prvo aktivnost v dogovorjenem partnerstvu z Rdečim križem Slovenije je Avto Krka že pričela z Mesecem krvodajalstva z Avto Krko, ki traja od 4. 5. do 4. 6. 2022. V tem mesecu bodo javnost, zaposlene, svoje stranke in poslovne partnerje spodbujali in obveščali preko svojih socialnih kanalov in na vseh enotah po Sloveniji o pomenu darovanja krvi ter o krvodajalskih akcijah.

Ker vsaka kapljica šteje in ker lahko vsak zdrav posameznik s tem humanim dejanjem prispeva k rešitvi marsikaterega življenja, bodo v prihodnje ponudili pomoč tudi pri organiziranju krvodajalskih akcij v prostorih družbe.
Ivan Seljak

 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

ponedeljek
23.05.2022
16°C / 30°C
torek
24.05.2022
15°C / 28°C
sreda
25.05.2022
14°C / 28°C