AJDOVSKA OBČINA ODPRLA JAVNI POZIV ZA LETOŠNJE POČITNIŠKO DELO

Sobota, 14. maj 2022
Občina Ajdovščina je v tem tednu objavila javni poziv za letošnje počitniško delo dijakov in študentov. Za poletne počitnice je 15 občinskih javnih ustanov objavilo kar 43 del, ki jih bodo opravljali izbrani kandidati. Namen počitniškega dela je pravzaprav spodbuditi dijake in študente k aktivnemu preživljanju počitnic, jim približati dela na različnih področjih javnega sektorja in jim omogočiti vključevanje v družbeno življenje lokalne skupnosti.

Delo se bo izvajalo v času šolskih oziroma študentskih počitnic, posamezni dijak oziroma študent pa bo na podlagi javnega poziva lahko opravil največ 120 ur preko napotnice, urna postavka znaša 5,5 evrov.

Za opravljanje počitniškega dela se lahko prijavijo dijaki ali študentje, ki imajo stalno prebivališče v občini Ajdovščina in so dopolnili 15 let. Poleg starosti pa je v javnem pozivu še posamezna ustanova za opravljanje dela določila tudi svoje pogoje, ki so navedeni. Prednost pri izbiri imajo kandidati, ki na javni poziv občine Ajdovščina kandidirajo prvič ali pa so že kandidirali na poziv a niso še bili izbrani. Več dodatnih informacij o počitniškem delu pa lahko zainteresirani dijaki ali študentje dobijo na spletni strani Občine Ajdovščina.

Rok za oddajo e-prijave je 18. maj.

Link: Javni razpisi - Občina Ajdovščina (ajdovscina.si)


Ana Štokelj

Foto: Občina Ajdovščina

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

ponedeljek
23.05.2022
16°C / 30°C
torek
24.05.2022
15°C / 28°C
sreda
25.05.2022
14°C / 28°C