POČITNIŠKO POLETJE Z OŠ CERKNO

Ponedeljek, 20. junij 2022

Osnovna šola Cerkno tudi letos v času poletnih počitnic organizira brezplačno počitniško varstvo za učence od prvega do petega razreda s programom učno-vzgojnih dejavnosti. 

Aktivnosti bodo izpeljali v dveh delih, od 27.junija do 8. julija  in od 16. do 26. avgusta letos, in sicer od ponedeljka do petka od 6.00 do 14.00 v prostorih osnovne šole in na zunanjih šolskih površinah.

Zanimiv program bo poleg ustvarjalnih delavnic vključeval tudi različne izlete, planinske pohode, plavanje v cerkljanskem bazenu, obiske različnih kulturnih ustanov ter srečanja z različnimi društvi v kraju.

Z izvedbo programa bodo otrokom popestrili počitniški čas in omogočili medsebojno druženje. Otrokom bosta na voljo tudi počitniška malica in kosilo. Ravnatelj Mitja Dežela poudarja, da je počitniško varstvo organizacijsko zelo dobro pripravljeno in da za izvajanje dejavnosti, poleg pedagoškega kadra zavoda, skrbijo tudi študentje pedagoških smeri, ki si s tem pridobivajo neprecenljive izkušnje. Projekt z raznolikim programom, ki ga že četrto leto zapored v celoti financira podjetje ETA Cerkno, pa tudi letos ne bo namenjen le cerkljanskim otrokom, ampak tudi osnovnošolcem iz sosednjih občin.


Več informacij o programu in prijavnica so dosegljivi na spletni strani zavoda www.os-cerkno.si ali na elektronskem naslovu pocitnisko.varstvo@os-cerkno.si


Mitja Dežela

Foto: Pestro je bilo tudi na minulih počitnikovanjih z OŠ Cerkno (arhiv OŠ Cerkno)


 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

ponedeljek
27.06.2022
17°C / 32°C
torek
28.06.2022
16°C / 35°C
sreda
29.06.2022
18°C / 36°C