MKC HIŠA MLADIH V AJDOVŠČINI DANES ODPIRA FESTIVAL IN GOSTI TRKAJA

Petek, 25. november 2022

Danes se v ajdovskih Palah začenja že tradicionalen Festival Hiše mladih, ki tudi tokrat prinaša bogat in pester program za vse generacije.

Namen vsakoletnega festivala je predstavitev oziroma prikaz delovanja različnih mladinskih organizacij, ki si delijo prostor v Hiši mladih. Festival bo potekal tudi ves naslednji teden, zaključil pa se bo v nedeljo, 4. decembra.

Dogodek se bo letos odvijal že petnajstič in prinaša raznovrsten program od izobraževalnih, ustvarjalnih do zabavnih vsebin za vse generacije. Več o programu pove Polona Bratina, specialistka za mladinsko delo v Mladinskem kulturnem centru Ajdovščina.

IZJAVA: Polona Bratina 1

Med tednom nato program nadaljujejo z vsebinskimi dogodki, denimo predavanji, potopisi, tudi podelitev priznanj bodo letos izpeljale nekatere organizacije, jutri se začne tudi izmenjevalnica oblačil, ki bo trajala ves teden.

V sklopu dogodkov bodo potekale tudi predstavitve programov, ki delujejo pod okriljem Hiše mladih. Inštitut za mladinsko politiko bo predstavil program Mladost na burji in obenem pozival mlade, da se preizkusijo s prijatelji v Action boundu »Po Ajdovščini«. Gre za izziv, v katerem rešuješ kvize in odkrivaš lepote Ajdovščine.

Medobčinsko društvo prijateljev mladine vabi v festivalskem tednu vse k Geocachingu Hiše mladih. Sodelovali bodo tudi Mladinski svet Ajdovščina, Projektno učenje mladih odraslih Ajdovščina in Klub Ajdovskih študentov.

Točnejši seznam dogodkov po dnevih in urah lahko vsako najde tako na spletni strani www.mc-hisamladih.si kot tudi na Facebook profilu Hiše mladih.

IZJAVA: Polona Bratina 2

Ana Štokelj

Foto: Občina Ajdovščina

Izjava: Polona Bratina 1
Izjava: Polona Bratina 2

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

ponedeljek
05.12.2022
7°C / 12°C
torek
06.12.2022
6°C / 13°C
sreda
07.12.2022
2°C / 12°C