ZAVOD ZA TURIZEM NOVA GORICA IN VIPAVSKA DOLINA IZOBRAŽUJE PONUDNIKE

Torek, 24. januar 2023

V Zavodu za turizem Nova Gorica in Vipavska dolina so v preteklih turističnih sezonah spoznali kako pomembno je, da so turistični ponudniki v regiji obveščeni o vseh turističnih novostih, ki se odvijajo na njihovem območju. Direktorica Zavoda za turizem Nova Gorica in Vipavska dolina Erika Lojk.

Izjava Erika Lojk

Prav zato so se odločili, da v januarju pripravijo dvodnevno izobraževanje za vse turistične ponudnike in jih podučijo o ponudbi, da bodo obiskovalcem znali povedati več o sami destinaciji in tem, kaj lahko kot turisti v okolici doživijo in obiščejo. Prvi sklop, ki bo potekal že danes, je namenjen preživljanju časa v naravi. 

Izjava Erika Lojk

Drugi sklop izobraževanj bo namenjen spoznavanju kulturne dediščine in posebnostim na tem območju. Predstavili bodo tudi nekaj novosti, in sicer je bil nedavno prenovljen del stolpa gradu Rihemberk, v katerem je na novo urejen muzej, pa nov center za obiskovalce na Sabotinu in še mnogo drugega. 

Maja Vojska
Foto:
Zavoda za turizem Nova Gorica in Vipavska dolina

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

sobota
24.02.2024
7°C / 14°C
nedelja
25.02.2024
5°C / 13°C
ponedeljek
26.02.2024
3°C / 13°C