V DOLGI POLJANI SO SE POKLONILI MAMAM

Sobota, 25. marec 2023

V Dolgi Poljani so tudi letos praznovali materinski dan. To tradicionalno prireditev, ki jo Športno kulturno društvo in Krajevna skupnost Dolga Poljana organizirata že vse od leta 2013, je obiskalo lepo število domačinov.

Čeprav je materinski dan danes, so ga v Dolgi Poljani praznovali že minulo sredo. Ob začetku prireditve je vse zbrane najprej pozdravil predsednik krajevne skupnosti Dolga Poljana Marjan Curk, nato pa je sledil zanimiv in prijeten program. V prvem delu je Otroški pevski zbor Dolga Poljana pod vodstvom Lucije Praček zapel nekaj pesmic in in z recitacijami pobožal mame. V drugem delu pa so vzgojiteljice iz centra CIRIUS Vipava pod vodstvom mentorice in režiserke Ivice Petrič zaigrale igrico Snežinka Debelinka. Ob zaključku prireditve so otroci svojim mamam podarili tudi prave tulipane. Prireditev je povezovala Ana Kalin.

Minuli teden je bil tudi teden družine, zato so se otroci z letošnjo prireditvijo zahvali obema staršema za vsak njihov objem, poljub, pa spodbudo na poti odraščanja in za vso ljubezen skrb ter za vse solze sreče, žalosti in veselja. Po končani prireditvi je sledilo še prijetno druženje.Ana Štokelj

 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

ponedeljek
26.02.2024
5°C / 14°C
torek
27.02.2024
3°C / 13°C
sreda
28.02.2024
9°C / 12°C