V VIPAVSKEM KRIŽU PRIPRAVLJAJO PRVO SALAMIJADO

Ponedeljek, 27. marec 2023

Zavod Vipavski Križ v tem tednu v sodelovanju z Rotary Klubom Ajdovščina pripravlja prvo Vipavsko salamijado. Na tekmovanje se lahko prijavi čisto vsak, tudi amaterji. Strokovno ocenjevanje salam bo prevzel Kmetijsko gozdarski zavod Nova Gorica. Način točkovanja in pravilnik ocenjevanja sta objavljena na spletni strani Zavoda Vipavski Križ.  Prijave za 1. Vipavsko salamijado se zbirajo v Zavodu Vipavski Križ do srede, 29. marca, istega dne bo od 15. do 20. ure v grajski kleti v Vipavskem Križu potekalo zbiranje vzorcev. Ocenjevanje bo sledilo 30. marca. Patrik Zgonik o prvi vipavski salamijadi:


Izjava Patrik Zgonik


Kot omenjeno, se na ocenjevanje vipavskih salam lahko prijavi čisto vsak, tudi amaterji in tisti, ki se uradno ne ukvarjajo s prodajo salam. Podelitev in razglasitev prvaka Vipavske doline bo v soboto, 1. aprila v grajski kleti v Vipavskem Križu.  


Točkovanje in pravilnik ocenjevanja je objavljen tudi na spletni strani Zavoda Vipavski Križ, najti pa ga je mogoče tudi na sledečem linku:

PrijaveAna Štokelj


Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

torek
23.04.2024
7°C / 12°C
sreda
24.04.2024
7°C / 14°C
četrtek
25.04.2024
6°C / 15°C