OBJAVLJEN RAZPIS IDRIJA IZBRANO

Torek, 28. marec 2023

fZavod za turizem Idrija je te dni objavil razpis, namenjen vsem zainteresiranim ponudnikom, za pridobitev pravice do uporabe znaka kolektivne blagovne znamke GEOPARK IDRIJA – IDRIJA IZBRANO. Kolektivna blagovna znamka Idrija izbrano je bila ustanovljena z namenom povezovanja lokalnih ponudnikov in skupnega predstavljanja široke palete kakovostnih izdelkov, pridelkov in storitev Idrijskega. Blagovna znamka vključuje produkte, ki temeljijo na inovativnosti, kakovosti, tradiciji in dediščini lokalnega okolja. Z izborom produktov visokega standarda, celostno grafično podobo in skupno promocijo želi znamka prispevati k prepoznavnosti lokalne ponudbe ter ustvarjati višjo dodano vrednost izdelkov, pridelkov in storitev.

Znak kolektivne blagovne znamke Idrija izbrano se uporablja za označevanje kakovosti na območju Geoparka Idrija, in sicer za kategorije rokodelskih izdelkov ter izdelkov unikatnega in industrijskega oblikovanja, pridelkov in prehranskih izdelkov, jedi in pijač, postreženih na gostinski način, prireditve s kulinarično noto ter turističnih programov in doživetij. Roki za oddajo vlog so za posamezne kategorije različni, več informacij v zvezi s sodelovanjem na razpisu dobite na spletni strani Zavoda za turizem Idrija.

Maja Vojska
Foto: Zavod za turizem Idrija

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

torek
23.04.2024
7°C / 12°C
sreda
24.04.2024
7°C / 13°C
četrtek
25.04.2024
6°C / 16°C