35 LET MIZARSTVA ERJAVEC

Ponedeljek, 22. maj 2023

V petek so v idrijskem družinskem podjetju Mizarstvo Erjavec praznovali 35. obletnico delovanja. In kot se spodobi za tako častitljivo obletnico, so za svoje zaposlene pripravili tudi manjše praznovanje. Praznovanja se je udeležil tudi idrijski župan Tomaž Vencelj. Začetki Mizarstva Erjavec segajo v leto 1988, ko se je vse skupaj začelo v majhnem hišnem prostoru. Skozi leta so pridobivali tako na izkušnjah kot tudi na delovni moči. Sprva je proizvodni program obsegal večinoma stavbno pohištvo. Nato so se z letom 2003 preselili v nove, večje poslovne prostore. Nekaj let kasneje pa so pridobili tudi certifikat Slovenske kakovosti in certifikat Unescove kulturne dediščine. Proizvodnji program se je kasneje razširil tudi na bivalno pohištvo. 


V letu 2021 je bil posodobljen strojni park z avtomatsko razrezovalko plošč ter začeli so tudi uspešno tržiti novo blagovno znamko CARJIMIZARJI.si Družinski kolektiv danes sestavlja ekipa šestih zaposlenih. Kot so zapisali ob 35. obletnici se bodo še naprej trudili, da bodo izdelovali visoko kakovostno stavbno in bivalno pohištvo raznih oblik in stilov. Ker jih trg, tehnologija in privrženost kadra k podjetju ženeta naprej, se trenutno večinoma ukvarjajo z načrtovanjem in izdelavo netipskega bivalnega pohištva in notranjih vrat visokega kakovostnega razreda. Kot pravijo je cilj podjetja v prihodnosti imeti veliko zadovoljnih strank in še dolga leta graditi na ugledu in kakovosti podjetja.

Maja Vojska
Foto: Ivan Erjavec

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

torek
23.04.2024
7°C / 12°C
sreda
24.04.2024
7°C / 14°C
četrtek
25.04.2024
6°C / 15°C