JUTRI SPOZNAJTE AJDOVSKO HIŠO DOBRE VOLJE

Sreda, 24. maj 2023

Hiša dobre volje Ajdovščina jutri ob 16.30 ponovno odpira vrata vsem, ki si želijo pobližje spoznati njeno delovanje. V ta namen pripravljajo Glasbeni pozdrav poletju, ki bo prepleten z plesom in glasbo.

Ajdovska Hiša dobre volje je začela delovati oktobra lani pod okriljem Doma upokojencev Nova Gorica. Po uradnem odprtju je hišo preplavilo nasmejano in odlično vzdušje, ki se je v mesecu decembru še okrepilo. Veselje in živahnost pa sta se nadaljevala tudi v letošnjem letu, ko so hišo obiskali vedri in razigrani otroci iz okoliških osnovnih šol in vrtcev. 


Uporabniki in uporabnice ajdovske Hiše dobre volje imajo vsak mesec na voljo več vodenih aktivnosti, katerih namen je predvsem druženje. Vrata Hiše dobre volja Ajdovščina so odprta vse delovne dni med 7. in 17. uro. Vsaj enkrat mesečno uporabniki in zaposleni pripravijo tematsko obarvan dan odprtih vrat, kjer lahko uživajo, obenem pa tudi drugim podajo vse potrebne informacije o delovanju hiše, na voljo pa so tudi ogledi prostorov.

Jutri je tako tisti dan v mesecu, ko vas ob 16.30 ponovno vabijo medse. V ta namen pripravljajo pevske in plesne urice z ansamblom Jesenske ptice. Prepustili se bodo tudi ritmu zimzelenih melodij ob topli besedi dramske igralke Nevenke Vrančič. Ob živi glasbi in pijači si bodo tako uporabniki kot obiskovalci privoščili tudi prigrizek in pogovor.Ana Štokelj

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

petek
21.06.2024
17°C / 32°C
sobota
22.06.2024
18°C / 34°C
nedelja
23.06.2024
18°C / 28°C