V TOLMINU PODELILI NAGRADE LETOŠNJIM OBČINSKIM NAGRAJENCEM

Sobota, 27. maj 2023

V tolminskem kinogledališču so sinoči na slavnostni seji podelili priznanja letošnjim občinskim nagrajencem. Župan Alen Červ je zbrane v uvodnem nagovoru spomnil na vse trenutne investicije in druge načrte občine, hkrati pa dodal, da si želijo povezani, organizirani ter ciljno naravnani še naprej nadgrajevati kvaliteto življenja občanov na vseh nivojih. Ob koncu dogodka je povedal: 

Izjava Alen Červ 

Na slovesni podelitvi nagrad so najprej podelili tri zahvale, ki so jih prejeli Peter Leban za večletno ljubiteljsko spremljanje vremenskih razmer v Tolminu in posredovanje podatkov širši javnosti, Ivan Leban za požrtvovalnost in nesebičnost na področju rekreacije in razvedrila v zimskem času ter odsek markacistov pri Planinskem društvu Tolmin za dolgoletno prostovoljno delo na planinskih poteh. 


Dve priznanji sta šli v roke Nejcu Borovničarju za dolgoletno organizacijsko delo pri vodenju Vokalne skupine Snežet in ohranjanju kulturne dediščine, spodbujanje turistične prepoznavnosti domačih krajev, prizadevno delo v krajevni skupnosti in dolgoletno prostovoljno delo v gasilskem društvu ter Karlu Laharnarju za dolgoletno delovanje na področju razvoja na lokalni ravni.


Najvišje letošnje občinske priznanje, plaketo občine Tolmin, pa je za dolgoletno delo na področju civilne zaščite in gasilstva v občini Tolmin, njeno široko promocijo ter za pomembno vlogo pri pobratenju z Mestno občino Beljak prejel Jožef Dakskobler.


Izjava Jože Dakskobler

Simona Skočir

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

ponedeljek
22.07.2024
20°C / 34°C
torek
23.07.2024
18°C / 35°C
sreda
24.07.2024
19°C / 33°C