MAG. HVALA NOVI STARI DIREKTOR ZD IDRIJA

Četrtek, 04. marec 2010

V teh dneh se je iztekel mandat dosedanjemu direktorju Zdravstvenega doma Idrija, magistru Marku Hvali. Svoj štiriletni mandat je v celoti ocenil kot uspešnega, za neuspeh pa si šteje dejstvo, da v zavodu niso uspeli vseh zaposlenih prepričati, da je zdravstvo storitvena dejavnost:

izjava M Hvala

Dosedanji direktor javnega zavoda se je odločil da zopet kandidira:

izjava M Hvala 2

Na razpis, ki je bil objavljen januarja, so v predpisanem roku prejeli tri prijave, od tega dve nepopolni, zato so svetu zavoda predlagali, da na mesto direktorja za štiri leta ponovno imenuje dosedanjega direktorja. Magister Marko Hvala je na svetu zavoda, ki je bil v sredo, dobil podporo in si bo v naslednjih štirih letih prizadeval:

izjava M Hvala 3

Skupaj z mandatom direktorja Zdravstvenega doma Idrija se je iztekel tudi štiriletni mandat strokovni vodji zavoda, Urški Močnik. Hvala bo, kot je bilo slišati na današnji novinarski konferenci, svetu zavoda zopet predlagal, da za mesto strokovne vodje zopet imenuje Močnikovo.

Maja Filipič 

izjava M Hvala
izjava M Hvala 2
izjava M Hvala 3

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

sreda
27.01.2021
-6°C / 9°C
četrtek
28.01.2021
-5°C / 9°C
petek
29.01.2021
-4°C / 8°C