KOLEKTOR BO ZA POMOČ POPLAVLJENIM OBMOČJEM PRISPEVAL VEČ KOT 300.000 EVROV

Četrtek, 14. september 2023
Ob poplavah, ki so avgusta prizadele Slovenijo, so se s pomočjo zelo hitro odzvali tudi v skupini Kolektor. Kot so povedali, so najprej pomagali svojim zaposlenim, ki so v poplavah utrpeli škodo. Ob dnevu solidarnosti je gradbena skupina Kolektor Construction, koncesionar za vzdrževanje državnih cest, s svojo mehanizacijo odpravljala posledice neurja na območjih Logatca, Idrije in Tolmina. Dela na ta dan bila opravljena kot donacija podjetja za pomoč pri odpravi posledic poplav. Še vedno pa več ekip podjetja z mehanizacijo vse od neurja pomaga prebivalcem Savinjske doline.


Kot so še sporočili iz družbe Kolektor, bodo podjetja iz njihove skupine v sklad za obnovo Slovenije po ujmi prispevala še več kot 300.000 evrov. Od tega bodo lastniki skupine Kolektor, to so družbe FI d.o.o., FMR d.o.o. in Kolektor d.d., v sklad nakazali 210.000 evrov.  


Kolektor ima na področju družbeno odgovornega ravnanja 60-letno tradicijo, še povedo v sporočilu za javnost. Ta je tudi danes neločljiv del uspešnega poslovanja skupine. Pri tem sodeluje s svojim znanjem, finančnimi sredstvi in z drugimi viri pri podpiranju športnih, kulturnih, izobraževalnih, humanitarnih in okoljskih projektov. Med drugim, navajajo, so zgradili tudi nov dom upokojencev Idrija, v katerem biva 300 oskrbovancev.


Ivan Seljak

 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

petek
21.06.2024
17°C / 32°C
sobota
22.06.2024
18°C / 34°C
nedelja
23.06.2024
18°C / 28°C