Simona Skočir
Voditeljica programa
Te dni so ljubitelji kulinaričnih dogodivščin slišali za novico, da sta se s ponudbo združili dve že uveljavljeni gostilni – Gostišče Gačnk v Logu pri Cerknem in Gostilna ter picerija Marco Polo s Trebije. Obe bo po novem vodil uveljavljeni gostinec Bojan Čemažar iz Novakov. Kaj so glavni razlogi, da se je odločil za to pomembno poslovno potezo?
Seveda ne gre za novost na kulinaričnem zemljevidu, pravi Čemažar.
Mnoge obiskovalce Gačnka, ki slovi po domači kuhinji, je ob novi poslovni potezi zanimalo predvsem to, kaj vse bo ponudila kuhinja Gostilne v Logu, torej gostišča Gačnk.
Tako v poletni, kot tudi zimski sezoni, saj se vendarle nadejamo snežnih padavin, pa bo Gačnk še naprej skrbel za prenočišča.
Toliko o združitvi Gačnka in Marca Pola. Tisti, ki redno spremljate družabna omrežja, pa zagotovo niste prezrli zelo pomembnih promocijskih akcij, ki se odvijajo ves ta teden.
Ivan Seljak
Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.
Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!