Vanja Hvala
Voditeljica programa
Komisijo so tokrat sestavljali odlični poznavalci mesnin, Vencelj Tušar, Boštjan Mavrič in Ivan Podobnik. Ocenjevanje je potekalo po kriterijih Katedre za tehnologijo mesa in vrednotenje živil na biotehniški fakulteti, ki upošteva zunanji izgled izdelka, sestavo in barvo prereza, teksturo, vonj in okus. Kot nam je zaupal Podobnik, je letošnja letina postregla z izjemnimi izdelki. Nobenega zaradi neustreznosti niso izločili, med osmimi prejemniki priznanj pa je bilo kar pet zlatih. Z njimi se lahko pohvalijo Matej Krapež, Lado Bevk, Janja Lapanja, Ciril Gantar in Anton Božić.
Ocenjevalna komisija
Za veselo vzdušje je po pokušini dobrot je poskrbela cerkljanska skupina Tačmi brass bend, organizator Andrej Tušar pa nedvomno še razmišlja o novem dogodku ob letu osorej.
Ivan Seljak
Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.
Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!