NASTAJA KOMISIJA ZA OCENJEVANJE PROJEKTOV LAS S CILJEM

Ponedeljek, 13. maj 2024

Še do 31. maja se zainteresirani strokovnjaki s področja razvoja podeželja, regionalnega razvoja, strateškega in projektnega načrtovanja lahko z ustrezno vlogo prijavijo za člana ocenjevalne komisije v okviru uresničevanja ciljev Strategije lokalnega razvoja LAS s CILjem za programsko obdobje do leta 2027. Izbrani člani komisije bodo strokovno ocenjevali projekte, ki bodo v novem programskem obdobju prispeli na javne razpise v okviru te lokalne akcijske skupine, ki deluje na območju občin Idrija, Cerkno in Logatec.

Namen javnega poziva je pridobiti neodvisne strokovnjake, ki iz prakse poznajo področja razvoja podeželja, regionalnega razvoja, zakonodaje in strateškega načrtovanja, projektnega vodenja in izvajanja nacionalnih in mednarodnih projektov in bi na podlagi svojih znanj in izkušenj ocenjevali projekte, prispele na javne pozive, ki jih bo objavil LAS s CILjem za programsko obdobje do leta 2027. Izmed prijavljenih kandidatov bo upravni odbor LAS s CILjem imenoval tri člane in dva nadomestna člana.

 

Metka Rupnik

Foto: LAS s CILjem

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

sobota
25.05.2024
11°C / 24°C
nedelja
26.05.2024
10°C / 27°C
ponedeljek
27.05.2024
13°C / 28°C