(SKORAJ) VSE SLOVENSKE ZAŠČITENE JEDI NA ENEM GASTONOMSKEM KROŽNIKU NA PRAZNIKU IDRIJSKIH ŽLIKROFOV

Četrtek, 22. avgust 2024

ID20 kot organizator prireditve Praznik idrijskih žlikrofov v sodelovanju z ministrstvom za kmetijstvom, gozdarstvo in prehranov okviru programa dogodka organizira predstavitev slovenskih zaščitenih jedi, živil in pridelkov. 

Postavljen bo poseben paviljon z razstavo slovenskih zaščitenih proizvodov, priznani slovenski chef Branko Podmenik pa bo posebej za to prireditev oblikoval slovenski gurmanski krožnik, na katerem bo iz slovenskih zaščitenih proizvodov pripravil tri inovativne jedi iz tradicionalnih slovenskih sestavin, a s sodobnim pridihom.

Kakšna je ideja slovenskega gurmanskega krožnika, razkriva avtor, chef Branko Podmenik v pogovoru z Metko Rupnik, ki mu lahko prisluhnete na spodnji povezavi.

Pogovor: Branko Podmenik

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!



Pozabljeno geslo?

 

petek
31.01.2025
3°C / 11°C
sobota
01.02.2025
6°C / 11°C
nedelja
02.02.2025
-1°C / 16°C