DR.GODI KELLER V PONEDELJEK V IDRIJI

Četrtek, 15. december 2011

V ponedeljek v Idrijo prihaja dr. Godi Keller, ugleden strokovnjak evropskega kova, avtoriteta na področju pedagogike in odnosa otroci, starši, šola.

Dr.Keller, waldorfski pedagog z Norveške, predavatelj na Fakulteti Rudolfa Steinerja v Oslu ter vodja delavnic za starše, ki jih izvaja v evropskih državah, tudi v Sloveniji, prihaja na povabilo Osnovne šole Idrija, kjer bo v ponedeljek ob 17.uri spregovoril staršem učencev vseh treh osnovnih šol v idrijski občini.

Tema njegovega predavanja bo "Biti dober v šoli še ne pomeni biti pripravljen na življenje" - vsebina, ki je kako aktualna v času, ko je vse preveč pomemben učinek znanja, ki se odraža v šolskih ocenah, premalo pa se upošteva "znanje za življenje".

Dr. Godi Keller zase pravi, da je kot krompir, ki se prileže k vsaki pedagoški dilemi. Å vicar, ki je večino svojega delovnega veka preživel na Norveškem, je 30 let učil v waldorfski šoli. Svetuje tudi staršem, ki jim danes pri vzgajanju otrok ni niti najmanj lahko.


Metka Rupnik


Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

ponedeljek
25.06.2018
12°C / 25°C
torek
26.06.2018
15°C / 24°C
sreda
27.06.2018
12°C / 27°C