10. POLICIJSKA PISARNA NA GORENJSKEM V GORENJI VASI

Ponedeljek, 19. marec 2012

Pretekli teden je pričela z delovanjem nova policijska pisarna na Gorenjskem, ki je svoje prostore dobila v stavbi uprave Občine Gorenja vas-Poljane. 

To je deseta policijska pisarna na območju Policijske uprave Kranj in tretja na območju Policijske postaje Å kofja Loka. Ključe pisarne je svečano prevzel direktor Policijske uprave Kranj, Simon Velički, iz rok župana, Milana ÄŒadeža. Pobuda za ustanovitev policijske pisarne v občini je bila sprejeta na posvetu županov s predstavniki Policijske uprave Kranj, poimenovanem Â»Skupaj ustvarjamo kvalitetnejše življenje v lokalni skupnosti«, ki ga je organizirala Policijska uprava Kranj v sodelovanju z Generalno policijsko upravo novembra lani. Po proučitvi varnostnih razmer na območju Policijske postaje Å kofja Loka in nato izvedenem skupnem sestanku pristojnih predstavnikov Policijske uprave Kranj, Policijske postaje Å kofja Loka in Občine Gorenja vas-Poljane, je bila sprejeta odločitev o ustanovitvi policijske pisarne. Z ustanovitvijo se bo povečala prisotnost policistov na območju občine ter sodelovanje policije z lokalno skupnostjo in njenimi občani. Uradne ure policijske pisarne so sicer vsako sredo med 14. in 16. uro.

 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

petek
21.06.2024
17°C / 32°C
sobota
22.06.2024
18°C / 34°C
nedelja
23.06.2024
18°C / 28°C