OD 9.4. BODO AVTOBUSI SPET USTAVLJALI

Petek, 06. april 2012


Problematika štirih avtobusnih postajališč na državni cesti med Idrijo in Godovičem, ki jih je Direkcija RS za ceste avgusta lani zaprla, zato ker niso ustrezala standardom varnosti v prometu, in s tem prebivalce bližnjih naselij odrezala od bližnjih dostopov do avtobusa, se je z današnjim dnem, kot kaže, razpletla.

Potem ko so 23. marca cestni delavci zarisali talne označbe na območjih poleti ukinjenih avtobusnih postajališč, je danes dopoldne Občina Idrija prejela dopis Ministrstva za infrastrukturo in prostor - Direktorata za promet, da so v daljinar in vozne rede ponovno vnesli avtobusna postajališča Godovič Log, Jelični Vrh, Baraka in Podroteja. Avtobusi bodo tako na teh postajah ponovno ustavljali s ponedeljkom, 9.aprila letos.

To je novica, ki je bodo gotovo najbolj veseli prebivalci bližnjih naselij, zlasti starejši in drugi, ki so odvisni od avtobusnega prevoza.

Metka Rupnik


 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

torek
23.10.2018
5°C / 19°C
sreda
24.10.2018
5°C / 19°C
četrtek
25.10.2018
9°C / 22°C