PRAZNOVANJE SE NADALJUJE

Nedelja, 13. april 2008

Ta konec tedna na ledinskem poteka praznovanje 125-letnice Podružnične osnovne šole Ledine, ki je združeno s 50-letnico podružničnih šol v Sloveniji.
Po občnem zboru Društva učiteljev podružničnih šol, ki je potekalo dopoldne, se je popoldne dogajanje preselilo v Ledine in Govejk. V Ledinah so bile na različnih lokacijah odprte razstave, v dvorani v Govejku pa so članom in članicam društva za zaključek dvodnevnega obiska sklepno prireditev pripravili učenci Podružnične šole v Ledinah. Tako gostje, kot krajani pa so si lahko v popoldanskem času ogledali še predstavo, veseloigro »Saj me bo paf!« Dramske skupine Smreka, v režiji Jolande Regouc. Režiserka je o predstavi povedala:
-------------------
izjava predstava Regouc
-------------------

In kdo nastopa v predstavi:

-------------------
izjava predstava Regouc 2
--------------------

Praznovanje visokih obletnic bodo v Ledinah sklenili danes. Poleg razstav bo v popoldanskem času ob 15h potekala zaključna prireditev, v programu katere bodo nastopili učenci Podružnične šole v Ledinah, Moški zbor, kitaristi, pevka Å pela Å emrov, Dramska skupina Mame, zbrane pa bodo nagovorili idrijski župan Bojan Sever, ravnateljica Osnovne šole Spodnja Idrija Helena Bezeljak, vodja šole v Ledinah Ivica Å emrov in predsednik KS Dori Podobnik.

Maja Filipič

izjava predstava Regouc
izjava predstava Regouc 2

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

nedelja
21.04.2019
5°C / 25°C
ponedeljek
22.04.2019
6°C / 23°C
torek
23.04.2019
5°C / 20°C