GLASOVANJE VSAK DAN NOVINAR, EN DAN NEVLADNIK

Ponedeljek, 03. marec 2014

Danes se na spletni strani www.mojasdruzba.si pričenja glasovanje za najboljši prispevek akcije 'Vsak dan novinar, en dan nevladnik.

Ustanova Fundacija BiT Planota že od leta 2008 opravlja vlogo regionalnega stičišča nevladnih organizacij Goriške statistične regije. Med glavne aktivnosti njihovega projekta Regionalno stičišče Nevladnih organizacij Planota pa sodi tudi izvedba akcije 'Vsak dan novinar, en dan nevladnik.'. Gre za akcijo povezovanja z mediji, ki so jo prvič uspešno izvedli že leta 2011. Ta akcija predstavlja priložnost, da nevladne organizacije povečajo svojo prepoznavnost, naj gre za posamezna društva, zavode, ustanove ali sektor kot celoto.

Organizator akcije je sicer Center nevladnih organizacij Slovenije, ki skupaj z regionalnimi stičišči novinarjem omogoča enodnevno izkušnjo preživljanja časa v družbi nevladnikov ter jim tako neposredno omogoča vpogled v delo nevladnih organizacij, ugotavljanje težav, s katerimi se srečujejo in spoznavanje izzivov, ki se pojavljajo pri njihovem vsakodnevnem delu.

Od danes pa do 10. marca poteka glasovanje zbranih avdio-vizualnih in pisanih prispevkov, na spletni strani 'moja družba' lahko svoj glas odda publika, za drugi del ocene pa bo poskrbela žirija. Rezultati glasovanja bodo na omenjeni spletni strani objavljeni že dan po koncu glasovanja, 11. marca.

Vanja Hvala

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

ponedeljek
25.06.2018
15°C / 24°C
torek
26.06.2018
12°C / 28°C
sreda
27.06.2018
12°C / 27°C