AFFLECK SE DOBRO POČUTI V ČEVLJIH Z IDRIJSKO ČIPKO

Ponedeljek, 17. december 2007

Na povabilo Diners Cluba Slovenija se je igralec Ben Affleck 11. decembra pridružil zbranim imetnikom prestižne črne kartice DC Exclusive na gala dogodku na Gospodarskem razstavišču. Kot častni ekskluzivni gost je na prireditvi v trajno last prejel prestižno darilo, čevlje z idrijsko čipko priznane slovenske oblikovalke Alje Novak. ÄŒipke so bile izdelane v ÄŒipkarski šoli Idrija, kjer sodelovanje z Aljo Novak poteka pod vodstvom šolske oblikovalke in risarke vzorcev Maje Svetlik. ÄŒipke za čevlje g. Afflecka je klekljala idrijska klekljarica Marija Jereb. Alja Novak je oblikovala čevlje posebej za  Afflecka, izdelani so bili po njegovih merah, ki so jih predhodno sporočili iz njegovega kabineta. Gost je bil nad izvirnostjo darila izjemno navdušen. To, da so mu bili čevlji nadvse všeč je javno izrazil tudi na odru pred zbranimi gosti, kjer mu je posebej zanj izdelane čevlje z idrjisko čipko osebno predala oblikovalka. Ob odhodu jih je zvezdnik odnesel s seboj, jih že na poti na letališče pomeril in sporočil, da so mu kot uliti.

Na prireditvi je potekala tudi dobrodelna dražba treh osebnih filmskih predmetov Bena Afflecka, kateri se je pridružila tudi Alja Novak, ki je za dražbo podarila par unikatnih čevljev z idrijsko čipko. Izkupiček dražbe
so podarili društvu Ženska svetovalnica. Novi anonimni lastnik čevljev, ki je zanje odštel 3.300,00 eur bo tako lahko nosil identične čevlje kot svetovno znani z oskarjem nagrajeni hollywoodski zvezdnik, le da bodo izdelani po njegovih merah.

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

četrtek
04.03.2021
0°C / 15°C
petek
05.03.2021
5°C / 14°C
sobota
06.03.2021
4°C / 12°C