TSK IDRIJA IMA NOV TEPTALNIK

Nedelja, 21. september 2008

Včeraj so pri kmetiji Kotlar na Vojskem svojemu namenu predali in javnosti predstavili novo pridobitev v Tekaško-smučarskem klubu Idrija. Gre za novi teptalnik snega, ki tudi finančno, kot ugotavlja predsednik kluba, Bogdan Rupnik, za klub pomeni izjemno finančno obremenitev. Vrednost novega teptalnika je namreč:

izjava teptalec Bogdan Rupnik

Za takšno investicijo so se v klubu odločili tudi zaradi dotrajanosti dosedanjega teptalnika, ki je štel več kot 20 let, kasneje so ga iz teptalnika za urejenje alpskih prog predelali v teptalnik tekaških prog. Urejanje prog s starim teptalnikom pa ni bilo mogoče, če ni bilo na terenu več kot pol metra snega, kar je -ob zadnjih, milejših zimah - predstavljalo oviro.
Tekaško-smučarski klub Idrija je tako v zadnjem obdobju investiral več kot 200 tisoč evrov, poleg teptalnika, za katerega so iz različnih virov zagotovili levji delež sredstev, so lani kar 60 tisoč evrov investirali v ureditev prog. Želja kluba je, da bi v prihodnje uredili tudi proge, ki bi povezale Vojsko z Lokvami: 

izjava proge Bogdan Rupnik

Več o delu kluba, investicijah, novih pridobitvah in načrtih za letošnjo sezono v jutrišnjem športnem popoldnevu na Radiu Odmev, ko bo naš gost predsednik Tekaško-smučarskega kluba Idrija, Bogdan Rupnik.
 

Maja Filipič

izjava teptalec Bogdan Rupnik
izjava proge Bogdan Rupnik

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

torek
23.10.2018
5°C / 19°C
sreda
24.10.2018
5°C / 19°C
četrtek
25.10.2018
9°C / 22°C