TUDI LETOS SEJALEC

Četrtek, 12. maj 2016

Slovenska turistična organizacija letos že 13. zapored razpisuje podelitev priznanja Sejalec za ustvarjalne in inovativne dosežke v turizmu.

Slovenska turistična organizacija že dobrih deset let z različnimi ukrepi spodbuja inovativnost v slovenskem turizmu. Te dni objavlja poziv Sejalec, s katerim išče že 13. dobitnika priznanja za najbolj ustvarjalen in inovativen dosežek na področju novih proizvodov, procesov ali trženjskih pristopov v turizmu, ki prispevajo k večji prepoznavnosti turistične ponudbe Slovenije.

Lani je naziv pripadel glamping vasici Garden Village Bled, med finalista pa sta se uvrstila še produkta Gozdni selfness v cerkljanskih gozdovih in Posestvo Trnulja z Ljubljanskega barja.

Prijavitelji imajo do 13. junija letos, torej mesec dni časa, da na portal www.btps.si,  kjer je objavljena tudi vsa razpisna dokumentacija, oddajo podrobne opise svojih inovacij. Na poziv lahko prijavijo vse novosti v turizmu, ki so jih v poslovanje v popolnosti uvedli med 1. 1. 2014 in 31. 12. 2015.

Vse prejete prijave bo v skladu z razpisnimi merili ocenila 10-članska strokovna komisija, zmagovalec in finalisti pa bodo razglašeni na Dnevih slovenskega turizma oktobra letos. 


Metka Rupnik

Foto: LTO Laufar Cerkno

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

petek
20.07.2018
16°C / 33°C
sobota
21.07.2018
19°C / 29°C
nedelja
22.07.2018
18°C / 30°C