KARAVANA ŠTUDIJSKIH KROŽKOV LETOS V IDRIJI

Sreda, 07. junij 2017

22. junija, prav na občinski praznik, bo Idrija gostila Karavano študijskih krožkov 2017, ki jo letos v sodelovanju z Andragoškim centrom republike Slovenije gostita Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija in Društvo klekljaric idrijske čipke kot lokalni izvajalki študijskih krožkov v idrijsko-cerkljanskem okolju. 

Karavana, ki vsako leto gostuje v drugem slovenskem kraju je namenjena vsakoletnemu učenju in druženju krožkarjev, ki delujejo po vsej Sloveniji. Študijski krožki so majhne skupine za neformalno učenje odraslih, kjer se zbirajo, učijo, ustvarjajo in družijo posamezniki ter s svojimi rezultati prispevajo k razvoju in dogajanju v domačem okolju. 

Udeleženci karavane bodo na Mestnem trgu obiskovalcem na stojnicah, različnih delavnicah ter s skeči, petjem in drugimi zanimivimi prikazi predstavljali rezultate svojega dela z najrazličnejših področij.


Metka Rupnik


Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

ponedeljek
17.12.2018
-6°C / 5°C
torek
18.12.2018
-2°C / 9°C
sreda
19.12.2018
-3°C / 10°C