GLAS PRIMORSKEGA VALA V KRISTALNEJŠIH BARVAH

Nedelja, 12. november 2017

V zadnjih dneh ste redni poslušalci Primorskega vala zagotovo opazili nekaj motenj v programu. Nič nenavadnega, le pred zimo smo opravili nekaj tehničnih posodobitev, ki bodo vplivale na kakovost slišnosti. Po tem, ko smo pognali nov oddajnik na Javorniku, ki po novem solidno pokriva tudi prometne poti Postojne in Cerknice, smo se odločili za nekatere posege v Posočju.

Izboljšana je slišnost predvsem v Bovcu in okolici, na vseh treh območjih pa se je izboljšala kakovost zvoka. To še posebej velja za oddajnik na Kambreškem, ki je povsem obnovljen, pokriva pa kraje občine Kanal. Celotno Posočje Natančna ušesa poslušalk in poslušalcev v celotnem Posočju so zanesljivo zaznala tudi modernejši zvok, ki ga ustvarja nov oddajniški procesor.

To je prvi, tehnični korak v letošnjih radijskih investicijah. Do konca letošnjega leta bomo delali predvsem na programskih vsebinah in izboljšanju celotnega poteka programa. Pri teh načrtih bomo k sodelovanju povabili tudi tiste, ki jim je naš program namenjen.


Ivan Seljak


 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

sreda
19.12.2018
-3°C / 9°C
četrtek
20.12.2018
-2°C / 7°C
petek
21.12.2018
-1°C / 7°C