SREČANJE ŽUPANA OBČINE KOBARID S PREDSEDNIKI KRAJEVNIH SKUPNOSTI

Četrtek, 11. januar 2018

V tem tednu se je župan Občine Kobarid Robert Kavčič srečal s predsedniki krajevnih skupnosti. Na srečanju jim je predstavil tudi nekaj kadrovskih novosti v občinski upravi, ki se dotikajo tudi sodelovanja občine in krajevnih skupnosti.


Župan je najprej na kratko povzel projekte preteklega leta in se predsednikom ter članom krajevnih skupnosti zahvalil za sodelovanje. Predstavil je tudi novega sodelavca iz občinske uprave Jerneja Brica, ki bo v prihodnje skrbel za povezavo med občino in krajevnimi skupnostmi, ob tem pa bo tudi koordinator dela režijskega obrata in javnih delavcev na terenu.


Občina je namreč z novim letom zaposlila 4 javne delavce, ki bodo pomagali tudi z delom po krajevnih skupnostih. Direktor občinske uprave Simon Škvor je podrobneje predstavil reorganizacijo režijskega obrata v letošnjem letu z namenom optimizacije dela. Opisal je tudi način oddaje letnega plana in časovnico ter nadaljnje postopke za realizacijo zastavljenih ciljev. V mesecu februarju bodo potekali individualni sestanki s predsedniki krajevnih skupnosti, na katerih se bodo uskladile tudi potrebe po pomoči javnih delavcev na terenu.


Predsedniki krajevnih skupnosti so izrazili željo po sodelovanju z občino in pozdravili izvedbo skupnih sestankov, kjer si lahko izmenjajo mnenja in izkušnje, prav tako pa so poudarili, da jim pomoč javnih delavcev pri realizaciji ciljev zelo pomaga in apelirali, da bi bilo te pomoči še več.   

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

ponedeljek
17.12.2018
-6°C / 5°C
torek
18.12.2018
-2°C / 9°C
sreda
19.12.2018
-3°C / 10°C