PRVIČ SO ZAJOKALI

Torek, 12. marec 2019

Nedelja, 15. september

V Postojni poročajo o rojstvu deklic iz Pivke in Domžal, dvojčic iz Hrastnika, deklice iz Ljubljane, enega dečka iz Logatca, pa še ene deklice, ki gre v Budanje. V Šempetru pa sta se rodila deklica iz Grgarja in deček iz Dolenjega pri Ajdovščini.Sobota, 14. september

V Postojni so to noč počivali. V šempetrski porodnišnici pa se je povila deklica, ki odhaja v Dornberk.

Petek, 13. september

V postojnski porodnišnici sta se rodili dve deklici, ki odhajata v Domžale in Jelšane ter deček, ki odhaja v Sežano. V Šempetru pa se je rodil deček, ki odhaja na Most na Soči.


Četrtek, 12. september

V šempetrski porodnišnici se je rodil deček s Trnovega nad Novo Gorico ter deklica iz Volčje Drage.

V Postojni pa je prvič zajokalo kar pet deklic. Ena ostaja v Postojni, ostale pa bodo prebivale v Preserju, Sežani, Ljubljani ter Borovnici. Rodil se je tudi deček iz Divače.


Sreda, 11. september

V Postojni sta se rodili deklici iz Dobravelj in Ajdovščine ter dečka iz Prema in Kojskega.
V Šempetru pa so povili dečka iz Ponikev, dva dečka iz Mirna ter enega iz Ajdovščine.

Torek, 10. september

V postojnski porodnišnici so prvič zajokale tri deklice, ki odhajajo v Koper, Ribnico, in na Vrhniko. Povili so tudi pet dečkov, ki bodo prebivali v Ilirski Bistrici, Divači, Ljubljani in Vipavi.


Ponedeljek, 9. september

V Postijni sta prvič zajokala deček, ki bo prebival v Borovnici in deklica, ki gre v Podgrad. Dečkoma, ki odhajata v Novo Gorico in Bovec, ter deklici, ki bo doma v Volčji Dragi, pa so na svet pomagali v Šempetrski porodnišnici.


Nedelja, 8. september

V Postojni poročajo o rojstvu dečka iz Sodražice, deklice iz Sežane, dečka iz Divače ter dečka iz Borovnice. V Šempetru pa so se rodili deklica iz Volčje Drage in dva dečka iz Nove Gorice in Bovca.


Sobota, 7. september

V šempetrski porodnišnici so počivali, vsaj tako so nam zaupali porodničarji. Postojnski porodničarji pa so se skupaj s starši razveselili štirih malih "štručk". Dečka odhajata v Izolo in Horjul, deklici pa v Grahovo in Cerkno.


Petek, 6. september

V postojnski porodnišnici so na svet pomagali štirim dečkom, ki bodo prebivali v Ankaranu, Volčji Dragi, Sežani in Pivki.


Četrtek, 5. september

V Postojni sta se rodili deklici iz Dutovelj in z Mosta na Soči, deček iz Sežana, deklica, ki gre v Ljubljano-Dobrunje, pa še deček iz Pirana ter deček iz Postojne. V Šempetru niso zabeležili nobenega rojstva.


Sreda, 4. september

V Postojni sta se tokrat rodila dva otroka. Deček, ki bo odšel v Godovič in deklica, ki bo odšla v Idrijo. V Šempetru pa so na novo zajokale 4 deklice. Te bodo domov odšle v Deskle, Šempeter, Dornberk in Šempas.


Ponedeljek, 2. september

V postojnski porodnišnici so na svet pomagali dvema dečkoma, ki odhajata v Prestranek in Ljubljano in deklici, ki gre na Col. Deček, ki bo prebival v Plačah, pa se je rodil v Šempetru.

Nedelja, 1. september

V Šempetru so v zadnjem dnevu počivali. V Postojni pa je na svet prijokalo 5 novorojenčkov. Deklice odhajajo v Dutovlje, Ilirsko Bistrico in Izolo, dva dečka pa v Podnanos in Kobarid.


Sobota, 31. avgust

V šempetrski porodnišnici so na svet pomagali dvema dečkoma, ki odhajata v Novo Gorico in Trnovo, deklica pa v Kobarid. Tudi tokrat je bila noč bolj pestra v Postojni. Rodili so se štirje dečki, ki odhajajo v Postojno, Domžale, Rakek in Ilirsko Bistrico. Rodila pa se je tudi deklica, ki prav tako odhaja na Rakek.

Petek, 30. avgust

V Postojnski porodnišnici so na svet pomagali šestim dečkom, ki odhajajo v Brezovico pri Ljubljani, Postojno, Cerkno in Hotedršico, dva pa bosta pribivala na Vrhniki. Rodilo se je tudi 5 deklic, ki grejo v Cerkno, Ilirsko Bistrico, Horjul in Stari trg pri Ložu

Četrtek, 29. avgust

V Postojni sta se rodila deček, ki bo postal prebivalec Branika, ter deklica, ki jo bodo odpeljali v Ljubljano, v Šempetru pa so na svet pomagali deklici, ki bo šla  v Solkan, in dvema dečkoma, ki odhajata v Novo Gorico in Most na Soči.


Torek, 27. avgust

V šempetrski porodnišnici so na svet pomagali dečku, ki bo prebival v Novi Gorici, v Postojni pa se je rodilo šest otrok. Dva dečka bosta odšla v Dutovlje in Podgrad, štiri deklice pa grejo v Koper, Rovte, Ribnico in Štanjel.


Ponedeljek, 26. avgust

Na današnji ponedeljek je na svet prijokalo 8 otrok. V Postojni so se rodili 4 dečki, ki gredo v Ilirsko Bistrico, Postojno, Divačo in Ajdovščino, 3 deklice pa gredo v Divačo, Stari trg pri Ložu in na Vrhniko. V Šempetru  se je rodil deček, ki bo svoj dom našel v Solkanu. 


Nedelja, 25. avgust

Pet novorojenčkov je prijokalo na svet v zadnjem dnevu. V šempetrski porodnišnici se je rodil deček, ki bo odšel v Ajdovščino, deklica pa bo prebivala v Brdih. Iz postojnske porodnišnice poročajo o treh rojstvih. Deček je postal prebivalec Podgrada, deklici pa bodo starši čez nekaj dni odnesli v Pivko in na Vrhniko.


Sobota, 24. avgust

Postojnska porodnišnica je danes obarvana v modro barvo, v šempetrski pa so se odeli v nežnejše odtenke. Trije dečki so prijokali na svet v Postojni, odhajajo pa v Rovte, Logatec in Postojno. Deklici iz šempetrske porodnišnice odhajata v Novo Gorico.


Petek, 23. avgust

Kar 11 novorojenčkov je prišlo na svet v postojnski in šempetrski porodnišnici. V Postojni so na svet pomagali štirim dečkom, ki bodo doma v Spodnji Idriji, Rakeku, Logu pri Brezovici, eden pa ostaja v Postojni. Prav tako v Postojni ostaja ena od 4 deklic, dve odhajata v Sežano, ena pa v Škocjan. V Šempetru pa se je rodil deček, ki ga bodo starši odpeljali v Ajdovščino ter dve deklici, ki gresta v Male Žablje in Kozano.


Četrtek 22. avgust

Danes je na svet prijokalo kar 9 otrok. V Šempetru se je rodil deček, ki bo odšel v Dobrovo, deklica pa bo odšla v Sežano.

V Postojni pa so se rodili 4 dečki in 3 deklice. Te bodo odšle v Dekane, Prestranek in Ljubljano. Dečki pa bodo odšli v Ilirsko Bistrico, na Vrhniko in v Poreč. En deček pa bo ostal v Postojni.

Sreda, 21. avgust

V Šempetru se je rodil deček, ki bo prebival v Novi Gorici, v Postojni pa so na svet pomagali trem dečkom in dvema deklicama. En deček in ena deklica ostajata v Postojni, druga deklica bo doma v Dolenji vasi, še dva dečka pa bodo starši odpeljali v Cerkno in Novo Gorico.


Torek, 20. avgust

V dveh primorskih porodnišnicah so bogatejši za 7 novorojenčkov. Dva sta se rodila v Šempetru, odhajata v Tolmin in na Dobrovo, 5 otrok iz postojnske porodnišnice pa gre v naslednje kraje: fantje na Vrhniko, Ilirsko Bistrico in Logatec, dekleta pa v Ljubljano in Domžale.


Ponedeljek, 19. avgust

Tako v Postojni kot Šempetru so na svet pomagali po enemu dečku, tisti iz postojnske porodnišnice odhaja v Selca, iz šempetrske pa v Kozano.


Sobota, 17. avgust

Cerkljani ste dobili novega prebivalca, saj se je v šempetrski porodnišnici rodil deček, ki prihaja v Cerkno. V postojnski porodnišnici pa so se rodile tri deklice, ki odhajajo v Novo Gorico, Domžale in Črni Vrh nad Idrijo.


Petek, 16. avgust

Deček iz šempetrske porodnišnice odhaja v Volče, deček iz postojnske porodnišnice bo prebival v Komnu, deklica pa odhaja v Hrušovje.


Četrtek, 15. avgust

V Postojni so se rodile 4 deklice in 2 dečka. Deklice bodo odšle v Ruše, Rakek, Lesce in Ilirsko Bistrico. Dečka pa v Piran in Rakek. V Šempetru se je rodila deklica, ki bo odšla v Bovec.


Sreda, 14. avgust

Na Primorskem smo bogatejši za 5 otrok. V Šempetru sta se rodila dva dečka; odhajata v Tolmin in Novo Gorico. V Posotojni pa je na svet prijokal deček, ki bo v Postojni tudi ostal, dva dečka, dvojčka, pa bodo odpeljali v Cerknico.


Torek, 13. avgust

V Postojni so se rodile 3 deklice in 3 dečki. Deklice gredo v Cerknico, Ilirsko Bistrico in v Godovič. Dečki pa v Koper, Postojno in Košano.

V Šempetru so se rodili 4 dečki, dva od njih bosta odšla v Novo Gorico, druga dva pa v Šempas in Banjšiče. Deklice se bodo odpravile v Drežnico in Volčjo Drago.


Ponedeljek, 12. avgust

V nov teden vstopamo s štirimi novorojenčki. V Šempetru se je rodil deček, ki odhaja v Sežano, v postojnski porodnišnici pa so na svet pomagali dvema dečkoma; odhajata v Pobege in Logatec ter deklici, ki bo postala prebivalkja Štanjela.


Nedelja, 11. avgust

V šempetrski porodnišnici se je rodila deklica, ki odhaja v Novo Gorico.


Sobota, 10. avgust

V Šempetru se je rodil zgolj en deček iz Tolmina, v Postojni pa so zabeležili rojstvo treh deklic, ki odhajajo na Col, Vrhniko in v Novo vas pri Rakeku.


Petek, 9. avgust

V Postojni so se rodile 3 deklice, ki gredo v Rakek, Col in Podnanos, dva dečka pa v Rovte in Vipavo.

V Šempetru so na svet privekali 4 otroci: 1 deklica iz Dornberka, 1 deček iz Črnič, pa še dvojček in dvojčica iz Ajdovščine.


Četrtek, 8. avgust

Pretekli dan je bil v znamenju deklic. V šempetrski porodnišnici so se rodile tri. Dve bosta prebivali v Novi Gorici, tretja pa odhaja v Zalošče. "Postojnske" deklice pa odhajajo v Pivko, Kozino, Dekane in Sodražico. Edini fantek, ki kraljuje med deklicami, je postal prebivalec Ajdovščine.


Sreda, 7. avgust

Poglejmo, kakšna je današnja statistika novorojencev. V Postojni so se rodili štirje dojenčki; en deček in tri deklice. Deček odhaja v Ajdovščino, deklice pa v Leskovec pri Krškem, Črniče in Ljubljano.

V Šempeteru sta na svet prijokali dve deklici. Postali bosta prebivalki Zalošč in Nove Gorice.


Torek, 6. avgust

V Postojni sta se rodila dva dečka in dve deklici, dečka bosta doma v Solkanu in Pivki, deklici pa bodo starši odpeljali v Leskovec pri Krškem in Mokronog. Iz šempetrske porodnišnice pa poročajo o rojstvu dečka, ki bo postal prebivalec Brd. 


Ponedeljek, 5. avgust

V Šempetru sta se rodila deček in deklica; prvi odhaja v Volče, druga pa v Osek. Postojnska porodnišnica pa je k slovenski nataliteti prispevala dečka, ki odhaja v Pivko.


Nedelja, 4. avgust

V Šempetru smo babice zmotili ravno pri delu, zato nam bodo podatke o rojstvih sporočili jutri. V Postojni pa so poskrbeli, da se bo nekoliko okrepilo prebivalstvo Cerknega, tja prihaja nov "bodoči laufrček", ena deklica pa gre v Logatec.


Sobota, 3. avgust

Iz šempetrske porodišnice poročajo o rojstvu treh otrok. Rodila sta se dečka, ki bosta odšla v Branik in Novo Gorico, svet pa je prvič ugledala še deklica, ki bo prav tako odšla v Novo Gorico. V Postojni so imeli pestro noč, prvič je zajokalo kar osem otrok. Tri deklice odhajajo v Postojno, Ajdovščino in Logatec, dečki pa v Podstenšek pri Ilirski Bistrici, Cerknico, Stari trg pri Ložu, Ajdovščino in Logatec.


Petek, 2. avgust

Iz šempetrske porodnišnice poročajo o rojstvu deklice, ki bo odšla v Ajdovščino. Za postojnskimi porodničarji pa je pestrih 24 ur. Šest novorojenčkov je pri njih prvič zajokalo. Dečka bosta odšla v Kanal in Postojno, deklice pa bodo starši čez nekaj dni odnesli na Rakek, v Kotlje, Vremski Britof in Črni Vrh nad Idrijo. S podobnim tempom bodo postojnski porodničarji nadaljevali tudi v današnjem dnevu, o novih rojstvih pa bomo na Primorskem valu seveda poročali jutri v tej rubriki.


Četrtek, 1. avgust

V šempetrski porodnišnici so povili dečka iz Tolmina. V postojnski pa je luč sveta prvič ugledalo pet novorojenčkov. Dečki so postali prebivalci Sežane, Kopra in Cerknice, deklici pa prav tako odhajata v Sežano in Cerknico.


Sreda, 31. julij

V postojnski porodnišnici sta se rodila 2 dečka, ki bosta odšla v Spodnjo Idrijo in Ajdovščino ter ena deklica, ki bo doma v Divači.

V Šempeteru pa se je rodila ena deklica, ki bo odšla v Lokavec.Torek, 30. julij

Iz postonjske porodnišnice sporočajo o rojstvu kar 9 deklic in dečkov. Deklice bodo odšle v Kal nad Kanalom, Postojno, dve v Sežano, Grahovo pri Cerknici, Pobegi ter na Škofije. Dečka pa v Koper in Cerknico. 

V Šempetru pa 5 deklic gre v Tolmin, Podnanos,Gojake in v Novo Gorico.


Ponedeljek, 29. julij

V Postojni sta se rodili 2 deklici, ki bosta odšli v Pivko in Postojno.

V Šempetru pa 3 dečki odhajajo v Ajdovščino, Novo Gorico in Bilje, deklica pa v Prvačino.


Nedelja, 28. julij

Iz šempetrske porodnišnice poročajo o rojstvu deklice, ki odhaja v Prvačino, rodili pa so se tudi trije dečki, dva bosta doma v Ajdovščini, eden pa v Novi Gorici.
V Postojni sta se rodila dva dečka, ki bosta tam tudi ostala, ter dve deklici, ki gresta na Vrhniko in v Štanjel.


Sobota, 27. julij

V šempetrski porodnišnici sta se rodili deklici, ki bosta prebivali v Čepovanu in Novi Gorici. Sedem novorojenčkov pa je prijokalo na svet v postojnski porodnišnici. Dečki odhajajo v Ajdovščino, Cerknico, Knežak in Ribnico. Dve deklici bosta ostali v Postojni, tretja pa odhaja na Kozino.


Petek, 26. julij

V Šempetru sta se rodili dve deklici, ena bo tam tudi ostala, druga pa po tudi prebivala blizu, v Novi Gorici. Iz postojnske porodnišnice pa poročajo o rojstvu dečka, ki bo postal prebivalec Mosta na Soči. 


Četrtek, 25. julij

V šempetrski porodnišnici v zadnjem dnevu niso zabeležili novih rojstev, iz postojnske porodnišnice pa poročajo o petih novih rojstvih. Dečka bosta odšla v Ljubljano in Ilirsko Bistrico, deklice pa v Portorož, Ribnico in Pivko. 


Sreda, 24. julij

V postojnski porodnišnici so na svet pomagali dvema delkicama, ki odhajata v Stari trg pri Ložu in Portorož, in eni, ki ostaja v Postojni. Rodila sta se tudi dečka, ki bosta prebivala v Ljubljani in Cerknici.


Torek, 23. julij

V postojnski porodnišnici se je v zadnjih 24 urah rodilo pet dečkov, ki odhajajo v Sežano, Divačo, Cerknico in Komen, eden pa ostaja v Postojni. Rodili sta se tudi deklici, ki gresta v Koper in Sežano.


Ponedeljek. 22, julij

Iz postojnske porodnišnice poročajo o rojstvu deklice, ki bo doma na Slapu ob Idrijci.


Nedelja, 21. julij

V Postojni so danes na svet pomagali dvema dečkoma, ki odhajata v Sežano in Dornberk, ter deklici, ki bo prebivala v Ljubljani. Dva dečka, ki gresta v Novo Gorico pa sta se rodila v Šempetru.


Sobota, 20. julij

V Postojni se je rodil deček, ki bo odšel v Novo Gorico, deklici pa bosta prebivali v Trzinu in Portorožu. V šempetrski porodnišnici so zabeležili tri rojstva. Deček odhaja v Novo Gorico, deklici pa v Kobarid in Dobrovo.


Petek, 19. julij

V Postojni se je rodilo kar 6 dečkov in 3 deklice. Dečki gredo v Dobravlje, Štanjel, dva od njih gresta v Ljubljano, dvojčka pa gresta v Vipavo.

V šempeterski porodnišnici se je rodila deklica, ki bo odšla v Komen in  deček, ki bo odšel v Kanal.


Četrtek, 18. julij

V Postojni, se je rodilo kar 5 deklic, ki bodo odšle v Preserje, Radomlje, Divačo, Pivko in Sežano. Trije dečki pa gredo v Postojno, Ankaran in Ljubljano.

V šempeterski porodnišnici pa sta se rodili 2 deklici, ki bosta odšle v Novo Gorico ter v Poljubinj.


Sreda, 17. julij

V Postojni se je rodilo pet dečkov, ki odhajajo v Kanal, Ljubljano, Planino, Logatec in Pivko. Prav tako so na svet prijokale tri deklice, ki bodo prebivale v Domžalah, Sp. Idriji in Podgorju. Deklici, ki odhajata v Ajdovščino in Renče pa sta se rodili v šempetrski porodnišnici.

Torek, 16. julij

V postojnski porodnišnici je danes prvič zajokalo 7 otrok. 5 dečkov, ki odhajajo v Vremski Britof, Prem, Stari trg pri Ložu, Grosuplje in Novo Gorico. Dve deklici pa bosta prebivali na Rakitni in v Ilirski Bistrici. V Šempetru sta se rodila dečka, ki gresta v Ajdovščino in Novo Gorico.

Ponedeljek, 15. julij

V Postojni so na svet pomagali dvema deklicama, ki odhajata v Šempeter pri Gorici in v Obrov, ter dečku, ki gre v Ortnek. Deklica, ki bo prebivala v Ajdovščini pa se je rodila v šempetrski porodnišnici.


Nedelja, 14. julij

V šempetrski porodnišnici se je rodil deček, ki odhaja v Kanal. V Postojni pa so na svet pomagali šestim novorojenčkom. Deklici odhajata v Sežano in Ljubljano, dečki pa v Logatec, Hruševje, Branik in Pivko.


Sobota, 13. julij

V šempetrski porodnišnici sta se preteklo noč rodila dva dečka, ki odhajata v Kanal in Grgar, v postojnski porodnišnici pa so na svet pomagali trem dečkom, ki odhajajo na Škofije, dva odhajata v Prestranek, deklica pa ostaja v Postojni.


Petek, 12. julij

V Šempetru se je v zadnjih 24. urah rodil deček, ki odhaja v Kanal. Kot ponavadi, so imeli nekoliko več dela v Postojni, kjer se je rodilo 6 otrok. Deček odhaja v Štanjel, deklice pa v Sežano, Novo Mesto, Ljubljano, Pivko in Sežano.


Četrtek, 11. julij

V Postojni so na svet pomagali trem deklicam, dve bosta odšli v Ljubljano in Prezid, ena pa ostaja v Postojni. Deklica, ki odhaja v Lokavec pri Ajdovščini, pa se je rodila v šempetrski porodnišnici.


Sreda, 10. julij

Preteklo noč so imeli največ dela v postojnski porodnišnici, kjer se je rodilo sedem novorojenčkov. Trije dečki odhajajo v Šempeter pri Gorici, Kostanjevico na Krki in v Ljubljano, štiri deklice pa odhajajo v Idrijo, Komen, Loški Potok in na Vrhniko. V Šempetru so zabeležili rojstvo ene deklice, ki odhaja v Dobrovo.


Torek, 9. julij

Tudi danes se je rodilo več deklic. V Postojni pet, ki odhajajo v Sežano, Idrijo, Miren, dve pa v Ljubljano. Rodil se je tudi deček, ki bo doma v Kopru. V šempetrski porodnišnici pa so na svet pomagali deklici iz Idrije pri Bači in dečku iz Branika. 


Ponedeljek, 8. julij

V Postojni je bil zadnji dan popolnoma v znamenju deklic, saj so jih kar 6 pospremili na svet. Poslali jih bodo v Prestranek, Vipavo in Cerknico, dvojčici pa v Maribor. V Šempetru sta se rodila deček in deklica, ki bosta postala prebivalca Tolmina in Ozeljana.


Nedelja, 7. julij

V šempetrski porodnišnici v zadnjem dnevu niso zabeležili novih rojstev. V Postojni pa se je rodilo pet novorojenčkov. Dečka odhajata v Cerknico in Turjak, deklice pa v Medvode, Dutovlje in Koper.


Sobota, 6. julij

V Šempetru se je rodil deček, ki odhaja v Brestovico pri Komnu, v Postojni pa tri deklice, ki odhajajo v Novo Gorico, Postojno in Medvode.


Petek, 5. julij

V Postojni se je rodilo pet deklic in en deček. Deklice gredo v Kočevje, Logatec, Ljubljano, Stari trg pri Ložu in v Osilnico, deček pa v Staro Cerkev. V Šempetrski bolnišnici pa se je rodil deček, ki bo odšel v Volče.


Četrtek, 4. julij

V šempetrski porodnišnici so na svet pomagali deklici, ki odhaja v Tolmin, in dvema dečkoma, ki gresta v Ajdovščino in Prvačino. V Postojni pa so se rodile tri deklice in trije dečki, deklice bodo doma v Ajdovščini, Kobaridu in Kopru, en deček v Spodnji Idriji, dva pa na Colu.


Sreda, 3. julij 

V Postojni se je rodilo kar 5 dečkov. Eden od njih ostane v Postojni, ostali pa gredo v Divačo v Lašče ter v Obrov. V Šempetru pa se je rodila ena deklica, ki bo odšla v Vipavo


Torek, 2. julij

Minule ure so v postojnski in šempetrski porodnišnici zaznamovali sami dečki. V Postojni se jih je rodilo pet, odhajajo pa v Novo vas pri Rakeku, Podkraj - Col, dva v Logatec, en ostaja v Postojni. V Šempetru so na svet pomagali trem, ki bodo doma v Drežnici, Novi Gorici in Vrtojbi. 


Ponedeljek, 1. julij

V postojnski porodnišnici so na svet pomagali dečku, ki bo prebival v Ajdovščini in dvema deklicama. Ena ostaja v Postojni, druga odhaja v Parje pri Pivki. V Šempetru se je rodil deček, ki tam tudi ostaja.


Nedelja 30. junija

V Postojni se je rodil deček, ki odhaja v Ljubljano in deklica, ki bo prebivala v Novi vasi pri Blokah. V šempetrski porodnišnici pa so na svet pomagali deklici, ki gre v Ajdovščino.


Sobota, 29. junija

V Postojni sta se rodila dečka, ki odhajata na Col in v Kočevje. Deklici iz šempetrske porodnišnice pa bosta prebivali v Velikih Žabljah in v Kostanjevici na Krasu.


Petek, 28. junij

V Postojni so našteli osem rojstev, rodili so se: deklica iz Notranjih Goric, še ena iz Postojne, kar dve z Vrhnike, en deček gre Ajdovščino, drugi v Črni Kal, dvojča deček in deklica pa v Ljubljano. V Šempetru se je rodil deček, ki gre v Novo Gorico, ter deklica, ki gre v Miren. 

Četrtek, 27. junij

Vesela novica prihaja iz šempetrske porodnišnice, kjer sta se rodila dvojčka, deček in deklica, ki bosta doma v Novi Gorici, poleg njiju pa še deček, ki odhaja na Vogrsko. V Postojni pa so na svet pomagali deklici, ki ostaja v Postojni, ter štirim dečkom, ki grejo v Domžale, Izolo, Kozino in na Col.

Sreda, 26. junij

Na včerajšnji praznični dan so se rodili štirje otroci. Eno deklico iz šempetrske porodnišnice bodo poslali v Šempeter, v Postojni pa se je rodil deček, ki odhaja na Dobrovo, dve deklici pa v Tolmin in Žiri.

Torek, 25. junij

Iz šempetrske porodnišnice poročajo o rojstvu deklice, ki bo doma v Novi Gorici, v Postojni pa so imeli precej več dela, rodilo se je devet novorojenčkov. Dve deklici ostajata v Postojni, dve gresta v Grosuplje in Ljubljano, pet dečkov pa odhaja v Podnanos, Borovnico, Ljubljano, Podgrad in Grahovo pri Cerknici.

Ponedeljek, 24. junij

Trije novorojenčki so se rodili v postojnski porodnišnici, deček bo doma v Ročinju, dve deklici pa gresta v Ajdovščino in Idrijo. V Šempetru pa je tokrat bilo mirno, saj niso zabeležili novih rojstev.

Nedelja, 23. junij

V Postojni se je rodil deček, ki ga pošiljajo v Kozino, tri deklice pa bodo postale prebivalke Šempetra, Hruševja in Kočevja.

Sobota, 22. junij

V šempetrski porodnišnici se je rodila deklica, ki bo doma v Ajdovščini, v postojnski pa trije dečki, ki odhajajo v Postojno, Kamnik in Ljubljano.

Petek, 21. junij

Preteklih 24 ur so v Postojni na svet pomagali šestim novorojenčkom:
štirim deklicam, ki bodo prebivale v Horjulu, Sežani, Ankaranu in Postojni, ter dvema dečkoma, ki po prvem okrevanju odhajata v varno naročje doma v Ilirsko Bistrico in Pivko. Iz porodnega bloka šempetrske bolnišnice pa smo prejeli naslednje sporočilo: rodil se je deček, ki ostaja v Šempetru. Staršem iskreno čestitamo.

Četrtek, 20. junij

Iz

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

torek
17.09.2019
15°C / 29°C
sreda
18.09.2019
17°C / 28°C
četrtek
19.09.2019
16°C / 22°C