PRVIČ SO ZAJOKALI

Sobota, 01. oktober 2022

Sobota, 1. oktober

V šempetrski porodnišnici so na svet prijokale tri deklice iz Kobarida, Vipave in Šempetra. V Postojni pa so se razveselili dveh deklic iz Logatca in Vrhnike, ter dveh dečkov iz Branika in Polhovega Gradca.


Petek, 30. september

V Šempetru se je rodila deklica iz Črnič in deček iz Volčje Drage. V Postojni so starše iz Ajdovščine, Nove Gorice in Dobravelj razveselili dečki, deklica pa bo postala nova prebivalka Cerknice.


Četrtek, 29. septembra

Dva novorojenčka sta začela pisati svojo življenjsko zgodbo v postojnski porodnišnici - deklica iz Litije in deček iz Ribnice. V Šempetru pa se je razlegal jok punčke, ki odhaja v Loke, ter dveh fantkov, ki jih bodo starši odpeljali v Ajdovščino in Novo Gorico. Naj bodo zdravi in zadovoljni!


Sreda, 28. september

O enem rojstvu so nas obvestili danes. V Šempetru se je rodil deček iz Kanala ob Soči.


Torek, 27. september

V Šempetru so se rodili dečki iz Dobrovega, Kanala in Sežane. V Postojni pa so na svet pomagali dečkoma iz Žirov in Idrije ter deklici iz Ljubljane.


Ponedeljek, 26. september

V šempetrski porodnišnici se je rodil deček iz Nove Gorice, v Postojni pa so se razveselili deklic iz Postojne, Spodnje Idrije, Kozine in Godoviča, ter dečkov, ki bosta nova prebivalca Postojne in Borovnice.


Nedelja, 25. september

V Postojni sta se rodili deklici iz Kobarida in Trzina.


Sobota, 24. september

V Postojni sta se rodila dečka, ki odhajata v Cerknico in Cerkno. V Šempetru je na svet prijokala deklica, ki bo prebivala v Ajdovščini.


Petek, 23. september

Iz šempetrske porodnišnice tokrat poročajo o rojstvu deklice, ki odhaja v Novo Gorico, v Postojni pa sta prvič zajokali dve deklici, ki bosta postali prebivalki Brežic in Divače, ter štirje dečki, ki jih bodo starši odpeljali v Sežano, Komendo, Col in Divačo. 


Četrtek, 22. september

V Šempetru se je rodil deček, ki odhaja v Tolmin, v Postojni pa sta se rodila dečka iz Sežane in Ajdovščine.

Sreda, 21. september

V Šempetru so se razveselili deklice, ki odhaja v Novo Gorico.
Tudi v Postojni je bil minuli dan dan deklic. Rodile so se štiri, postale bodo najmlajše prebivalke Idrije, Sežane, Logatca in Vrhnike.


Torek, 20. september

V šempetrski porodnišnici je na svet prijokal deček iz Šempetra pri Gorici. V postojnski porodnišnici pa so se razveselili kar osmih novorojenčkov. Rodilo se je namreč pet deklic iz Ribnice, Branika, Ajdovščine, Semiča in Cerknice, ter trije dečki iz Ljubljane, Srpenice in Nove Gorice.


Ponedeljek, 19. september

Iz Šempetra so nam sporočili, da se pri njih v zadnjem dnevu ni rodil noben malček. No, v Postojni pa je bilo malce drugače. Pri njih so na svet prijokale deklice iz Cerknice, Starega trga pri Ložu in Ilirske Bistrice, ter dečki iz Cerknice, Raven na Koroškem, Prestranka in Semiča.


Nedelja, 18. september

V Postojni so se rodile deklice iz Sežane, Ljubljane, Cerknega in Ajdovščine, ter dečka iz Postojne in Knežaka.
V Šempetru so se razveselili deklic iz Velikih Žabelj in Nove Gorice, ter dečkov iz Dobrovega v Goriških Brdih in Orehovelj.


Sobota, 17. september


V Postojni je prvič zajokalo kar osem novorojenčkov. Šest deklic bo domov odšlo v Ajdovščino, Ljubljano, Tolmin, Novo Gorico, Logatec ter Domžale, dečka pa v Maribor in Polhov Gradec.
V šempetrski porodnišnici pa so na svet prijokali trije dojenčki. Deklica bo odšla v Ajdovščino, dečka pa v Miren in Novo Gorico.


Petek, 16. september

V minulem dnevu v Šempetru niso zabeležili rojstev, v Postojni pa so na svet pomagali šestim novorojencem; deklicam iz Divače, Vrhnike, Ljubljane in Postojne ter dečkoma iz Postojne in Iga pri Ljubljani.Četrtek, 15. september

Dva novorojenčka sta prijokala na svet v Postojni - deklica, ki odhaja na Vrhniko, in deček iz Idrije. V šempetrski porodnišnici pa so zaslišali jok enega fantka iz Gorenjega Loga.


Sreda, 14. september

V Postojni so se rodile tri deklice- iz Postojne, Rovt in Vrhnike, ter dečka iz Tolmina in Prestranka.
V Šempetru so se razveselili dečka iz Čuklje pri Dornberku.


Torek, 13. september

V Šempetru sta se rodila dečka iz Dornberka in Šempetra ter deklici iz Ajdovščine in Budanj. V Postojni pa so na svet pomagali kar petim dečkom iz Ajdovščine, Velikega Gabra, Gradca, Medvod in Tolmina ter štirim deklicam iz Ljubljane, Dekanov, Vipave in Rovt.  


Ponedeljek, 12. september

V Postojni so tokrat prvič zajokale tri deklice, ki bodo postale nove prebivalke Ljubljane, Dobravelj in Prestranka, v Šempetru pa so na svet pomagali trem dečkom, ki odhajajo v Ložice, Ustje in Čepovan.


Nedelja, 11. september

Iz postojnske porodnišnice so nam sporočili, da so po napornih dnevih malce zaustavili konje. Včeraj se tako pri njih ni rodil nihče. Babice pa se sedaj po kratkem oddihu že pripravljajo na nova rojstva, o katerih bodo poročale jutri.

V Šempetru sta se rodila dečka, ki odhajata v Branik in Cerkno.


Sobota, 10. september

V postojnski porodnišnici je na svet prijokalo kar sedem otrok. Štiri deklice domov odhajajo v Logatec, Ptuj, Komen in Velenje, trije dečki pa v Sežano, Log pri Brezovici ter Vremski Britof.
V šempetrski porodnišnici pa so se razveselili dveh deklic, ki bosta postali prebivalki Ajdovščine ter Kobarida.


Petek, 9. september

V Šempetru je luč sveta ugledal deček, ki bo rasel v Selah na Krasu.

V Postojni pa so na svet pomagali kar enajstim novorojencem; štirim dečkom iz Grosupljega, Sečovelj ter dvema iz Sežane, ter sedmim deklicam iz Žiri, Cola, Ljubljane, Vrhnike, Kobarida, Ptuja in Komna.


Četrtek, 8. september

V Šempetru tokrat niso zabeležili nobenega novega rojstva, v Postojni pa so na svet pomagali štirim deklicam, ki bodo postale nove prebivalke Divače, Domžal, Gračišča in Postojne, prvič pa je zajokal tudi deček iz Ajdovščine.


Sreda, 7. september

V Postojni so imeli tudi v zadnjih 24 urah precej dela, zabeležili so kar 11 novih rojstev. Rodile so se deklice, ki odhajajo v Divačo, Postojno, Obrov, Logatec in Vrhniko, šest dečkov pa bodo starši odpeljali v Rakek, Sežano, Obrov, Postojno, Mengeš in Col.

Iz šempetrske porodnišnice pa tokrat poročajo o rojstvu ene deklice, ki bo postala prebivalka sosednje Nove Gorice.


Torek, 6. september

V Postojni so zabeležili kar devet rojstev. Na svet so prišli dečki iz Ajdovščine, Komna ter dva iz Postojne, ob njih deklice iz Starega trga pri Ložu, Horjula in Iga pri Ljubljani ter dvojčka, deček in deklica, iz Dornberka.

V Šempetru pa so se rodile tri deklice, ki bodo rasle v Novi Gorici, Lokovcu in Drnovku.


Ponedeljek, 5. september

V Šempetru je na svet privekal fant, ki bo rasel na Predmeji, v Postojni pa njegov vrstnik iz Prema.Nedelja, 4. september

V Postojni sta se rodili dve deklici, ki odhajata na Vrhniko in v Lokev. Pridružila sta se jima tudi dva dečka iz Knežaka in Logatca. Sami fantki pa so zaznamovali šempetrsko porodnišnico. Trije so prijokali na svet, svoj dom pa bodo dobili v Ajdovščini, Šempetru in Novi Gorici.


Sobota, 3. september

V Postojni so našteli kar deset novorojenčkov. Kraji, v katerih bodo prebivale deklice so: Pivka, Vipava, Destrnik, Postojna, Rakek, Smlednik, Log pri Brezovici. Dečki odhajajo v Ajdovščino, Domžale in Postojno. V Šempetru pa sta se rodila deklica, ki bo odšla v Šempas, in deček, ki odhaja v Kostanjevico na Kras.


Petek, 2. september

V Šempetru so na svet pomagali deklici iz Golega Brda, v Postojni pa so se rodili dečki iz Dekanov, Ribnice in Ljubljane ter deklica iz Postojne.


Četrtek, 1. september

V Šempetru so na svet pomagali dečku, ki bo rasel v Šempasu, v Postojni pa sta luč sveta ugledala deček in deklica, ki ostajata v Postojni.Sreda, 31. avgust

V Postojni so na svet pomagali štirim dečkom, ki jih bodo starši odpeljali v Ljubljano, Prvačino, Sežano in Pivko, v Šempetru pa je bilo prav tako vse v zamenju modre barve, rodila sta se dva fantka, ki odhajata v Novo Gorico in Brje pri Komnu.


Torek, 30. avgust

Izenačen rezultat tokrat v postojnski porodnišnici - dve deklici in dva dečka sta prijokala na ta svet. Punčki odhajata v Lokve in Dekane, fantka pa v Ljubljano in Jurovski Dol. V Šempetru pa se je rodil deček, ki bo dneve lepšal staršem iz Ajdovščine. Naj bo svetla njihova življenjska pot!


Ponedeljek, 29. avgust

V postojnski porodnišnici se je razlegal jok dveh deklic, ki bosta svoj dom dobili v Vipavi in Ljubljani. V Šempetru pa so na svet pomagali dečku, ki odhaja v Miren.


Nedelja, 28. avgust

V Postojni so na svet pomagali dvema dečkoma, ki odhajata v Sežano in Vrhniko, ter dvema deklicama, ki bosta postali prebivalki Planine in Horjula. V Šempetru pa sta prvič zajokala dva dečka, ki odhajata v Deskle in Šempeter.


Petek, 26. avgust

Ena deklica se je rodila v postojnski porodnišnici, odhaja pa v Rakek. Pridružili so se ji še štirje fantki - dva bodo starši odpeljali v Kozino, enega v Rovte, eden pa ostaja v Postojni. V Šempetru pa so na svet pomagali dvema deklicama iz Ajdovščine in Kanala ter dečku, ki bo dom dobil v Ozeljanu.


Sreda, 24. avgust

V fantovskih barvah je obarvano današnje jutro v postojnski porodnišnici. Štirje dečki so prijokali na svet, razveselili pa so se jih starši iz Velenja, Rovt, Komna in Cerknega. V Šempetru pa se je rodila deklica, ki odhaja v Renče.


Torek, 23. avgust

V Šempetru se je rodila deklica iz Nove Gorice in deček iz Črnič. V Postojni pa so se razveselili deklic iz Postojne, Velenja in Sežane, ter dečkov iz Postojne in Cerknice.


Ponedeljek, 22. avgust

V Postojni se je rodil deček, ki odhaja v Spodnjo Idrijo.
V Šempetru sta se rodila deklica in deček. Deček odhaja v Bilje, deklica pa v Velike Žablje.


Sobota, 20.8.

V Postojni je na svet prijokalo kar sedem dojenčkov. Dva dečka domov odhajata v Vipavo in Portorož, pet deklic pa v Cerknico, Ljubljano, Idrijo, Koper in Begunje pri Cerknici.


Petek, 19. avgust

V Postojni so prvič zajokali trije novorojenčki - dve deklici, ki bosta svoj dom dobili v Sežani in Ajdovščini, ter fantek iz Kozine. Šempetrski porodničarji pa so povili dve punčki, ki ju bodo presrečni starši odpeljali v Novo Gorico ter Ajdovščino.


Četrtek, 18. avgust

V Postojni so se rodili sami fantje, odhajajo v Ajdovščino, Idrijo, Šmarje - Sap in v Ljubljano
V Šempetru pa se je dečku iz Nove Gorice pridružila deklica iz Tolmina.


Sreda, 17. avgust

V Postojni so na svet prijokali štirje dojenčki. Deklica odhaja na Vrhniko, dečki so postali prebivalci Ilirske Bistrice, Ribnice in Mirna.
Trije so se rodili še v šempetrski porodnišnici, deček gre v Novo Gorico, deklici pa v Kanal in Ajdovščino.


Torek, 16. avgust

V Šempetru se je rodila deklica, ki bo domovala v Novi Gorici, postojnske porodničarke pa so v minulem dnevu počivale.


Ponedeljek, 15. avgust

Ponovno je bilo pestro v postojnski porodnišnici. Tri deklice so se rodile, in sicer Iz Črnič, Logatca in Postojne. Pridružilo se jim je pet dečkov, dva iz Iga pri Ljubljani, po eden pa iz Komna, Vrhnike in Vipave. V Šempetru pa so na svet pomagali punčki iz Šempasa.


Nedelja, 14. avgust

V Postojni so v zadnjih 24 urah na svet pomagali dečku, ki odhaja na Ljubno ob Savinji, ter trem deklicam, ki bodo postale prebivalke Sežane, Cerknice in Nove Gorice.
Iz šempetrske porodnišnice pa danes poročajo o rojstvu dečka iz Vipolž in deklice, ki ostane v Šempetru.


Sobota 13. avgust

Včerajšnja polna luna je sprožila kar lepo število porodov. Predvsem postojnske babice so imele veliko dela. Na svet so pomagale trem deklicam iz Hotedršice, Postojne in Ajdovščine ter petim dečkom, ki jih bodo starši odpeljali v Pivko, Koper, Dobravlje, Vipavo in Ilirsko Bistrico. V Šempetru pa so povili enega dečka, ki bo svoj dom dobil v Bovcu.


Petek, 12. avgust

V Postojni je na svet prijokalo pet novorojenčkov - dve deklici iz Postojne in Dolenje vasi ter trije dečki, ki bodo svoj dom dobili v Horjulu, Prestranku in Komnu. Šempetrski porodničarji pa so na svet pomagali deklici iz Bovca.


Četrtek, 11. avgust

Treh malčkov so se razveselili tako v Šempetru, kot v Postojni. V Šempetru sta se rodili deklici iz Šempetra in Vrhpolja, ter deček iz Nove Gorice. V Postojni pa je prvič zajokala deklica iz Portoroža, ter dečka iz Ajdovščine in Cola.


Sreda, 10. avgust

V Postojni so se razveselili dečka, ki tudi ostaja v Postojni, ter deklice, ki odhaja na Rakek.
V Šempetru se je rodila deklica iz Goriških Brd.


Torek, 9. avgust

V Šempetru niso zabeležili rojstev, v Postojni pa so se rodile tri deklice in en deček.
Deklici, ki sicer nista dvojčici, odhajata v Stari trg pri Ložu, tretjo bodo starši odpeljali v Izolo. Deček bo novi prebivalec Poljan nad Škofjo Loko.


Ponedeljek, 8. avgust

V šempetrski porodnišnici so imeli zatišje, so pa zato 4 novorojenčki prijokali na svet pri postojnskih porodničrjih - deklica, ki odhaja v Stari trg pri Ložu, ter trije dečki, od katerih bosta dva dom dobila v Ljubljani, eden pa v Pivki.


Nedelja, 7. avgust

Deklica, ki se je rodila v šempetrski porodnišnici, bo odšla v Novo Gorico.
V Postojni so se rodile tri deklice in en deček. Deklice odhajajo v Ajdovščino, Grosuplje in Begunje pri Cerknici. Deček prihaja v Godovič.


Sobota, 6. avgust

V Šempetru se je rodil deček, ki ga bodo starši odpeljali v Kobarid.
V Postojni sta se dečku iz Ajdovščine pridružili deklici, ki odhajata v Dobrovo v Brdih in Postojno.


Petek, 5. avgust

V Šempetru se je rodila deklica iz Ajdovščine.
V Postojni so našteli več rojstev. Deklica odhaja v Šmarje pri Kopru, dečki pa v Postojno, Loški Potok, Stari trg pri Ložu in v Ljubljano.


Četrtek, 4. avgust

Pet novih prebivalcev Slovenije se je včeraj rodilo v Postojni. Dečki bodo prebivali v Postojni, Krškem in Osilnici. Deklici odhajata v Pivko in Logatec.
V Šempetru je na svet prijokal deček, ki je postal prebivalec Tolmina.


Sreda, 3. avgust

Deklici iz postojnske porodnišnice se bosta odpravili v Ljubljano in Postojno. Tri deklice lepšajo ure zaposlenim in staršem v Šempetru, čez nekaj dni pa bodo dobro voljo ponesle v Komen, Vipavo in Novo Gorico.


Ponedeljek, 1. avgust

V Šempetru sta se rodili deklici, ena odhaja v Solkan, druga v Plače. V Postojni so našteli pet novorojenčkov. Dečki odhajajo v Žiri, Cerknico in Ljubljano, deklici sta postali prebivalki Kopra in Logatca.


Nedelja, 31. julij

Šest novorojenčkov se je rodilo v Postojni. Deklici odhajata v Staro Cerkev in na Vrhniko. Dečke pa bodo odpeljali na Vrhniko, Škofije, dva pa sta postala prebivalca Postojne.


Sobota, 30. julij

V Šempetru sta se rodili deklici iz Ajdovščine in Dobravelj ter deček iz Nove Gorice. V Postojni pa so na svet prijokale štiri deklice iz Kopra, Pivke, Prema in Vrhnike, ter trije dečki iz Umaga, Sežane in Vasi.


Petek, 29. julij

V Postojni je na svet prijokalo kar sedem novorojenčkov. Štiri deklice odhajajo v Ljubljano, Ilirsko Bistrico, Košano ter Vipavo. Dečki se bodo odpeljali na Črni Kal, v Planino in Begunje pri Cerknici.

V Šempetru sta se rodili deklici, ki se podajata v Brda in Branik.


Četrtek, 28. julij

Iz postojnske porodnišnice poročajo o štirih rojstvih, in sicer sta na svet prijokali dve deklici in dva dečka. Deklici odhajata v Ljubljano in Kočevje, dečka pa v Šempeter in Divačo.


Sreda, 27. julij

V Postojni so zabeležili kar osem rojstev. Deklice odhajajo v Ilirsko Bistrico, Begunje pri Cerknici in v Hotedršico. Dečki pa v Tolmin, Dobrovo pri Ljubljani, Medvode, na Col in v Kresnice.
V Šempetru se je rodila deklica iz Mirna Kostanjevice in dečka iz Nove Gorice in Kobarida.


Torek, 26. julij

Pet novorojenčkov je privekalo na svet v Postojni, dečka odhajata v Cerkno in Dutovlje. Tri deklice se bodo odpravile v Logatec, Podnanos in Novo mesto.


Ponedeljek, 25. julij

V Šempetru sta se rodili deklici, ki bosta rasli v Kostanjevici na Krasu in v Šempetru pri Novi Gorici.

V Postojni pa so na svet pomagali dečkoma iz Velikih Lašč in Divače.


Petek, 22. julij

V Šempetru sta se rodili deklici iz Ozeljana in Čiginja.
V Postojni so na svet pomagali deklici iz Sežane in dečkom iz Starega trga pri Ložu, Knežaka, Ilirske Bistrice in Ribnice.


Četrtek, 21. julij

V Šempetru sta se rodili deklici iz Ozeljana in Orehovelj ter deček iz Zatolmina.


Sreda, 20. julij

V Postojni so se rodili štirje dečki. Odpeljali se bodo v Cerkno, Črnomelj, dva pa odhajata v Koper.

V znamenju dečkov so tudi v Šempetru, dva dečka so povili, čez nekaj dni pa jih bodo napotili v Gorico in Ajdovščino.


Torek, 19. julij

V Postojni se je v zadnjem dnevu rodilo pet novorojenčkov. Dečki so postali prebivalci Kozine, Šempasa in Rakeka. Deklici odhajata v Novo Gorico in Ig pri Ljubljani.

Šempetrskega dečka bodo odpeljali v Šempas.


Ponedeljek, 18. julij

Vse bolečine poroda so bile danes poplačane šestim mamicam, ki so rodile v postojnski in šempetrski porodnišnici. V prvi so pozdravili tri deklice iz Cerknice, Spodnje Idrije in Postojne, ter dečka iz Ivančne Gorice. V Šempetru pa sta na svet prijokala dva fantka, ki odhajata v Prvačino in Miren.


Nedelja, 17. julij

Iz Postojnske porodnišnice danes poročajo o rojstvu dveh deklic, ki bosta postali novi prebivalki Ilirske Bistrice in Vrhnike, v Šempetru pa je prvič zajokala deklica, ki odhaja v sosednjo Novo Gorico.


Sobota, 16. julij

V Postojni so na svet prijokali trije novorojenčki. Deklici odhajata v Rogaško Slatino in Ilirsko Bistrico, ter deček, ki bo odšel na Vrhniko.

V Šempetru se je rodil deček, ki bo domov odšel v Novo Gorico.


Petek, 15. julij

Iz Postojne danes poročajo o rojstvu dveh dečkov, ki odhajata v Logatec in na Vrhniko, štiri deklice pa bodo bodo starši odpeljali v Ljubljano, Grahovo pri Cerknici, Postojno in Prestranek.

V Šempetru pa je prvič zajokala deklica, ki bo postala prebivalka Solkana.


Četrtek, 14. julij

Štirje novorojenčki so prvič zajokali v postojnski porodnišnici - dve deklici, ki odhajata v Ljubljano in Kanal, ter dva dečka iz Sežane in Mengša. Šempetrski porodničarji pa so malo počivali in si nabirali moči za prihajajoča rojstva.


Sreda, 13. julij

Tri deklice so prijokale na svet v postojnski porodnišnici, odhajajo pa v Podnanos, Štanjel in Ljubljano. V Šempetru pa se je rodil deček, ki bo svoj dom dobil v Kalu nad Kanalom. 


Torek, 12. julij

V Postojni se je rodilo pet novorojenčkov. Deklice odhajajo v Postojno, Škofije in Žiri. Dečka bodo odšla v Ajdovščino in na Škofljico.

Prav toliko, pet, otrok se je rodilo v Šempetru. Dečki odhajajo v Novo Gorico, Prvačino in Ajdovščino, deklici bosta prebivali v Komnu in Novi Gorici.


Nedelja, 10. julij

V postojnski porodnišnici je v minulem dnevu zadonel jok šestih novorojenčkov. Rodila se je ena deklica, ki odhaja v Spodnjo Idrijo, pridružilo pa se ji je še pet dečkov. Ti pa bodo svoj dom dobili v Logatcu, Žireh, Idriji, Sežani in Brezovici. V Šempetru pa tokrat niso zabeležili rojstev.


Sobota, 9. julij

V Šempetru sta na svet prijokala deklica in deček, ki bosta odšla v Novo Gorico. V Postojni so povili pet novorojenčkov. Deklici odhajata v Mislinjo in Ljubljano. Dva dečka bodo poslali v Sežano, tretji bo domoval v Kopru.


Petek, 8. julij

V Postojni so na svet pomagali trem deklicam, ki odhajajo v Kranj, Ribnico in Ajdovščino. Prav tam bo doma tudi deklica, ki se je rodila v šempetrski porodnišnici. Pridružil se ji je še fantek, ki ga bodo starši odpeljali v Dornberk.


Četrtek, 7. julij

V Šempetru se je rodila deklica iz Nove Gorice.
V Postojni pa je bilo ponovno pestro. Na svet so pomagali deklicam iz Starega trga pri Ložu, Planine, Ivančne Gorice in Nove Gorice. Deklicam so se pridružili dečki, ki odhajajo v Ljubljano, Škofjo Loko, Dol pri Ljubljani in na Vrhniko.


Sreda, 6. julij

V Šempetru se je rodila deklica iz Šempetra-Vogrko. V Postojni pa deklice iz Idrije, Logatca, Starega trga pri Ložu, Planine Šempetra, Ljubljane in Ajdovščine, ter dečki iz Sežane, Vipave, Rakeka in Ivančne Gorice.


Torek, 5. julij

V Šempetru sta se rodila deklica in deček. Deklica odhaja v Novo Gorico, deček pa v Kanal.


Ponedeljek, 4. julij

V nov teden je vstopilo pet novorojenčkov iz postojnske porodnišnice - štiri deklice, ki odhajajo v Ilirsko Bistrico, Ljubljano, Idrijo in Grosuplje, ter en deček, ki bo užival v portoroških morskih razgledih. V Šempetru pa v minulih 24 urah niso zabeležili rojstva, so pa seveda v polni pripravljenosti na današnji dan.


Nedelja, 3. julij

Iz Šempetra tokrat poročajo o rojstvu deklice in dečka, prva odhaja v Deskle, druga pa v sosednjo Novo Gorico. V Postojni pa so na svet pomagali trem deklicam, ki odhajajo v Logatec, Dutovlje in Ilirsko Bistrico.


Petek, 1. julij

Zadnji junijski dan je v postojnski porodnišnici na ta svet prinesel enega dečka, ki ostaja v Postojni, prav tako pa je v Šempetru prvič zajokal fantek, ki odhaja v Novo Gorico.Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

nedelja
02.10.2022
14°C / 22°C
ponedeljek
03.10.2022
12°C / 23°C
torek
04.10.2022
10°C / 24°C