PRVIČ SO ZAJOKALI

Torek, 12. marec 2019

Nedelja, 21. julij

V Postojni so danes na svet pomagali dvema dečkoma, ki odhajata v Sežano in Dornberk, ter deklici, ki bo prebivala v Ljubljani. Dva dečka, ki gresta v Novo Gorico pa sta se rodila v Šempetru.

Sobota, 20. julij

V Postojni se je rodil deček, ki bo odšel v Novo Gorico, deklici pa bosta prebivali v Trzinu in Portorožu. V šempetrski porodnišnici so zabeležili tri rojstva. Deček odhaja v Novo Gorico, deklici pa v Kobarid in Dobrovo.


Petek, 19. julij

V Postojni se je rodilo kar 6 dečkov in 3 deklice. Dečki gredo v Dobravlje, Štanjel, dva od njih gresta v Ljubljano, dvojčka pa gresta v Vipavo.

V šempeterski porodnišnici se je rodila deklica, ki bo odšla v Komen in  deček, ki bo odšel v Kanal.


Četrtek, 18. julij

V Postojni, se je rodilo kar 5 deklic, ki bodo odšle v Preserje, Radomlje, Divačo, Pivko in Sežano. Trije dečki pa gredo v Postojno, Ankaran in Ljubljano.

V šempeterski porodnišnici pa sta se rodili 2 deklici, ki bosta odšle v Novo Gorico ter v Poljubinj.


Sreda, 17. julij

V Postojni se je rodilo pet dečkov, ki odhajajo v Kanal, Ljubljano, Planino, Logatec in Pivko. Prav tako so na svet prijokale tri deklice, ki bodo prebivale v Domžalah, Sp. Idriji in Podgorju. Deklici, ki odhajata v Ajdovščino in Renče pa sta se rodili v šempetrski porodnišnici.

Torek, 16. julij

V postojnski porodnišnici je danes prvič zajokalo 7 otrok. 5 dečkov, ki odhajajo v Vremski Britof, Prem, Stari trg pri Ložu, Grosuplje in Novo Gorico. Dve deklici pa bosta prebivali na Rakitni in v Ilirski Bistrici. V Šempetru sta se rodila dečka, ki gresta v Ajdovščino in Novo Gorico.

Ponedeljek, 15. julij

V Postojni so na svet pomagali dvema deklicama, ki odhajata v Šempeter pri Gorici in v Obrov, ter dečku, ki gre v Ortnek. Deklica, ki bo prebivala v Ajdovščini pa se je rodila v šempetrski porodnišnici.


Nedelja, 14. julij

V šempetrski porodnišnici se je rodil deček, ki odhaja v Kanal. V Postojni pa so na svet pomagali šestim novorojenčkom. Deklici odhajata v Sežano in Ljubljano, dečki pa v Logatec, Hruševje, Branik in Pivko.


Sobota, 13. julij

V šempetrski porodnišnici sta se preteklo noč rodila dva dečka, ki odhajata v Kanal in Grgar, v postojnski porodnišnici pa so na svet pomagali trem dečkom, ki odhajajo na Škofije, dva odhajata v Prestranek, deklica pa ostaja v Postojni.


Petek, 12. julij

V Šempetru se je v zadnjih 24. urah rodil deček, ki odhaja v Kanal. Kot ponavadi, so imeli nekoliko več dela v Postojni, kjer se je rodilo 6 otrok. Deček odhaja v Štanjel, deklice pa v Sežano, Novo Mesto, Ljubljano, Pivko in Sežano.


Četrtek, 11. julij

V Postojni so na svet pomagali trem deklicam, dve bosta odšli v Ljubljano in Prezid, ena pa ostaja v Postojni. Deklica, ki odhaja v Lokavec pri Ajdovščini, pa se je rodila v šempetrski porodnišnici.


Sreda, 10. julij

Preteklo noč so imeli največ dela v postojnski porodnišnici, kjer se je rodilo sedem novorojenčkov. Trije dečki odhajajo v Šempeter pri Gorici, Kostanjevico na Krki in v Ljubljano, štiri deklice pa odhajajo v Idrijo, Komen, Loški Potok in na Vrhniko. V Šempetru so zabeležili rojstvo ene deklice, ki odhaja v Dobrovo.


Torek, 9. julij

Tudi danes se je rodilo več deklic. V Postojni pet, ki odhajajo v Sežano, Idrijo, Miren, dve pa v Ljubljano. Rodil se je tudi deček, ki bo doma v Kopru. V šempetrski porodnišnici pa so na svet pomagali deklici iz Idrije pri Bači in dečku iz Branika. 


Ponedeljek, 8. julij

V Postojni je bil zadnji dan popolnoma v znamenju deklic, saj so jih kar 6 pospremili na svet. Poslali jih bodo v Prestranek, Vipavo in Cerknico, dvojčici pa v Maribor. V Šempetru sta se rodila deček in deklica, ki bosta postala prebivalca Tolmina in Ozeljana.


Nedelja, 7. julij

V šempetrski porodnišnici v zadnjem dnevu niso zabeležili novih rojstev. V Postojni pa se je rodilo pet novorojenčkov. Dečka odhajata v Cerknico in Turjak, deklice pa v Medvode, Dutovlje in Koper.


Sobota, 6. julij

V Šempetru se je rodil deček, ki odhaja v Brestovico pri Komnu, v Postojni pa tri deklice, ki odhajajo v Novo Gorico, Postojno in Medvode.


Petek, 5. julij

V Postojni se je rodilo pet deklic in en deček. Deklice gredo v Kočevje, Logatec, Ljubljano, Stari trg pri Ložu in v Osilnico, deček pa v Staro Cerkev. V Šempetrski bolnišnici pa se je rodil deček, ki bo odšel v Volče.


Četrtek, 4. julij

V šempetrski porodnišnici so na svet pomagali deklici, ki odhaja v Tolmin, in dvema dečkoma, ki gresta v Ajdovščino in Prvačino. V Postojni pa so se rodile tri deklice in trije dečki, deklice bodo doma v Ajdovščini, Kobaridu in Kopru, en deček v Spodnji Idriji, dva pa na Colu.


Sreda, 3. julij 

V Postojni se je rodilo kar 5 dečkov. Eden od njih ostane v Postojni, ostali pa gredo v Divačo v Lašče ter v Obrov. V Šempetru pa se je rodila ena deklica, ki bo odšla v Vipavo


Torek, 2. julij

Minule ure so v postojnski in šempetrski porodnišnici zaznamovali sami dečki. V Postojni se jih je rodilo pet, odhajajo pa v Novo vas pri Rakeku, Podkraj - Col, dva v Logatec, en ostaja v Postojni. V Šempetru so na svet pomagali trem, ki bodo doma v Drežnici, Novi Gorici in Vrtojbi. 


Ponedeljek, 1. julij

V postojnski porodnišnici so na svet pomagali dečku, ki bo prebival v Ajdovščini in dvema deklicama. Ena ostaja v Postojni, druga odhaja v Parje pri Pivki. V Šempetru se je rodil deček, ki tam tudi ostaja.


Nedelja 30. junija

V Postojni se je rodil deček, ki odhaja v Ljubljano in deklica, ki bo prebivala v Novi vasi pri Blokah. V šempetrski porodnišnici pa so na svet pomagali deklici, ki gre v Ajdovščino.


Sobota, 29. junija

V Postojni sta se rodila dečka, ki odhajata na Col in v Kočevje. Deklici iz šempetrske porodnišnice pa bosta prebivali v Velikih Žabljah in v Kostanjevici na Krasu.


Petek, 28. junij

V Postojni so našteli osem rojstev, rodili so se: deklica iz Notranjih Goric, še ena iz Postojne, kar dve z Vrhnike, en deček gre Ajdovščino, drugi v Črni Kal, dvojča deček in deklica pa v Ljubljano. V Šempetru se je rodil deček, ki gre v Novo Gorico, ter deklica, ki gre v Miren. 

Četrtek, 27. junij

Vesela novica prihaja iz šempetrske porodnišnice, kjer sta se rodila dvojčka, deček in deklica, ki bosta doma v Novi Gorici, poleg njiju pa še deček, ki odhaja na Vogrsko. V Postojni pa so na svet pomagali deklici, ki ostaja v Postojni, ter štirim dečkom, ki grejo v Domžale, Izolo, Kozino in na Col.

Sreda, 26. junij

Na včerajšnji praznični dan so se rodili štirje otroci. Eno deklico iz šempetrske porodnišnice bodo poslali v Šempeter, v Postojni pa se je rodil deček, ki odhaja na Dobrovo, dve deklici pa v Tolmin in Žiri.

Torek, 25. junij

Iz šempetrske porodnišnice poročajo o rojstvu deklice, ki bo doma v Novi Gorici, v Postojni pa so imeli precej več dela, rodilo se je devet novorojenčkov. Dve deklici ostajata v Postojni, dve gresta v Grosuplje in Ljubljano, pet dečkov pa odhaja v Podnanos, Borovnico, Ljubljano, Podgrad in Grahovo pri Cerknici.

Ponedeljek, 24. junij

Trije novorojenčki so se rodili v postojnski porodnišnici, deček bo doma v Ročinju, dve deklici pa gresta v Ajdovščino in Idrijo. V Šempetru pa je tokrat bilo mirno, saj niso zabeležili novih rojstev.

Nedelja, 23. junij

V Postojni se je rodil deček, ki ga pošiljajo v Kozino, tri deklice pa bodo postale prebivalke Šempetra, Hruševja in Kočevja.

Sobota, 22. junij

V šempetrski porodnišnici se je rodila deklica, ki bo doma v Ajdovščini, v postojnski pa trije dečki, ki odhajajo v Postojno, Kamnik in Ljubljano.

Petek, 21. junij

Preteklih 24 ur so v Postojni na svet pomagali šestim novorojenčkom:
štirim deklicam, ki bodo prebivale v Horjulu, Sežani, Ankaranu in Postojni, ter dvema dečkoma, ki po prvem okrevanju odhajata v varno naročje doma v Ilirsko Bistrico in Pivko. Iz porodnega bloka šempetrske bolnišnice pa smo prejeli naslednje sporočilo: rodil se je deček, ki ostaja v Šempetru. Staršem iskreno čestitamo.

Četrtek, 20. junij

Iz šempetrske porodnišnice poročajo o rojstvu dveh deklic, ki odhajata v Novo Gorico in Bate, in enega dečka, ki odhaja v Otlico. V Postojni pa so na svet pomagali deklici, ki bo doma v Pobegih, ter trem dečkom, eden bo doma v Ljubljani, dva pa ostajata v Postojni.

Sreda, 19. junij

Danes so več rojstev zabeležili v Šempetru. Dve deklici odhajata v Novo Gorico ena pa na Most na Soči, deček pa odhaja na Vogrsko. V postojnski porodnišnici so tokrat zabeležili rojstvi dečka, ki odhaja v Novo vas, deklica pa odhaja na Slap ob Idrijci.

Torek, 18. junij

V šempetrski in postojnski porodnišnici so imeli v minulih urah kar precej dela. V Šempetru so na svet pozdravili dva dečka, oba odhajata v Tolmin, in tri deklice, ki grejo v Renče, Novo Gorico in Prvačino. V Postojni pa je bila noč v znamenju dečkov, kar 9 se jih je rodilo, doma pa bodo v Idriji, Sežani, Postojni, Radomljah, Pobegih, po dva pa odhajata v Divačo in Vrhniko. Razveselili pa so se tudi ene deklice, ki gre v Vremski Britof.

Ponedeljek, 17. junij

Trije dečki so v minulih 24 urah razveselili starše v primorskih porodnišnicah. Tisti, ki se je rodil v šempetrski, bo doma v Ajdovščini, dva iz postojnske porodnišnice pa odhajata v Vremski Britof in Cerknico.

Nedelja, 16. junij

V šempetrski porodnišnici so se rodili trije dečki, ki bodo odšli v Dornberk, Ajdovščino in Stopnik. Iz postojnske porodnišnice pa bodo v svet poslali sedem novorojenčkov. Dečki odhajajo v Koper, Tolmin, Grahovo in Sežano. Dve deklici pa bosta prebivali v Postojni.

Sobota, 15. junij

V šempetrski porodnišnici sta se rodila deček iz Vrtojbe in deklica iz Šempasa.

V Postojni pa so povili šest dečkov in štiri deklice. Dva dečka odhajata v Ljubljano, ostali pa v Ilirsko Bistrico, Štanjel, Dobrovo in Dekane. Deklice bodo prebivale v Postojni, Kopru, Ribnici in Šmarjah pri Kopru. Dežurna babica v postojnski porodnišnici nam je zaupala, da je za njimi pester dan in pestra noč, obeta pa se jim tudi pester današnji dan. Veliko sreče želimo njim in bodočim staršem.


Četrtek, 13. junij

V Postojni sta se rodila dva dečka, ki ju bodo poslali v Ljubljano in Badajne, trije dečki pa odhajajo v Cerknico, Ljubljano in Ribnico. V Šempetru so na svet pomagali dečku in deklici. Deček ostaja v Šempetru, deklica pa odhaja v Tolmin.


Sreda, 12. junij

Vsega skupaj 11 novorojenčkov se je rodilo minulih 24 ur v primorskih porodnišnicah. V šempetrski deček, ki ostaja v Šempetru ter tri deklice, ki odhajajo v Tolmin, Solkan in Novo Gorico. V Postojni pa so na svet pomagali 4 dečkom iz Hotedršice, Cerknice, Vrhnike in Portoroža ter 3 deklicam, ki grejo v Spodnjo Idrijo, Harije in Pivko.


Torek, 11. junij

V Postojni sta se rodila dečka, ki bosta prebivala na Colu in v Komnu, ter deklica iz Prestranka. V Šempetru pa so na svet pomagali dečkoma iz Ajdovščine.  


Ponedeljek, 10. junij

Štirje novorojenčki so prijokali na svet v šempetrski in postojnski porodnišnici. V Šempetru dva dečka, ki odhajata v Ajdovščino in na Vogrsko, v Postojni pa deček iz Ljubljane in deklica iz Ilirske Bistrice. 


Nedelja, 9. junij

V Šempetru je minulih 24 ur minilo v znamenju dečkov, rodili so se trije, ki grejo v Novo Gorico, Vogrsko in Beltince. V Postojni pa so se prav tako rodili trije dečki, ki bodo doma v Ljubljani, Velikih Laščah in Preserju, poleg njih pa še tri deklice, ki odhajajo v Ljubljano, Postojno in Ajdovščino.

Sobota, 8. junij

V šempetrski porodnišnici sta se rodila deček iz Modreja in deklica iz Gorenje vasi.

Tri deklice iz postojnske porodnišnice odhajajo v Izolo, Ribnico in Pivko, deček pa bo prebival v Postojni.

Petek, 7. junij

V Postojni so se v zadnjih 24 urah rodili deček iz Nove Gorice, deček iz Črnič ter deklica iz Podgrada. V Šempetru pa se na življenje privajata deček, ki bo šel v Gabrje, in deklica, ki bo šla v Renče.

Četrtek, 6. junij

V šempetrski porodnišnici je noč minila mirno, saj niso zabeležili novih rojstev, v Postojni pa je bilo zadnjih 24 ur v znamenju dečkov, rodili so se štirje, ki odhajajo v Logatec, Ajdovščino, Grouplje in Godovič.

Sreda, 5. junij

V Šempetru sta se rodila dva dečka, odhajata v Štanjel in Novo Gorico, ter dve deklici, ki bosta postali prebivalki Nove Gorice in Solkana. V Posotojni pa so bili v znamenju dvojčkov. Mešan parček gre v Portorož, fantovski pa v Logatec, ena deklica v Ljubljano ter deček v Prestranek.

Torek, 4. junij

Zadnjih 24 ur je minilo v znamenju dečkov. V Šempetru sta se rodila dva, eden gre v Temnico, drugi v Ročinj, v Postojni pa sedem dečkov, ki gredo v Grahovo, Vipavo, dva v Cerknico, v Sežano, Hruševje in v Pobege. Dve deklici pa bodo iz Postojne poslali na Jelšane in na Grahovo.

Ponedeljek, 3. junij

V obeh porodnišnicah so na svet pozdravili po enega dečka, tisti iz šempetrske porodnišnice odhaja v Renče, iz postojnske pa v Škofije.

Petek, 31. maj

Deček in deklica, dvojčka, sta se rodila v šempetrski porodnišnici, dvojno srečo pa bosta delila v Brdih. Na svet pa je v Šempetru prijokala tudi deklica iz Solkana. V postojnski porodnišnici se je rodila deklica, ki bo odšla na Col, štirje dečki pa so postali novi prebivalci Idrije, Nove Gorice, Solkana in Nove vasi pri Rakeku.

Četrtek, 30. maj

V Šempetru so na svet pozdravili par, dečka iz Nove Gorice in deklico iz Bilj. V Postojni pa so imeli malce več dela, rodili sta se dve deklici, ki odhajata v Črni Vrh nad Idrijo in Cerkno, ter trije dečki, ki bodo doma v Šoštanju, Postojni in Velikih Laščah.

Sreda, 29. maj

V Šempetru so imeli včeraj mir, vsaj kar se porodov tiče, v Postojni pa je bilo pestreje. 4 dečke so spravili na svet, odšli bodo v Logatec, Celje, Ljubljano in Materijo, ena deklica gre čez mejo v Poreč, druga pa v Piran.

Torek, 28. maj

Iz šempetrske porodnišnice poročajo o rojstvu dveh deklic, ki odhajata v Damber in Zatolmin, v Postojni pa je bilo kar pestro, dobili so 7 novorojenčkov. 3 dečki bodo doma v Cerknici, Ljubljani in Igu pri Ljubljani, 4 deklice pa grejo v Portorož, Prestranek, Log pri Brezovici in Dol pri Ljubljani.

Nedelja, 26. maj

V Šempetru sta se rodila dečka iz Šempetra in Nove Gorice ter deklici iz Šempetra in Grgarja.

V Postojni pa kar štirje dečki, iz Nove Gorice, Vrhnike, Brij pri Komnu in Kozine, ter deklici iz Postojne in Laz.

Petek, 24. maj

V Šempetru se je rodila deklica iz Nove Gorice, v Postojni pa so se rodili trije dečki: iz Logatca, Postojne in Branika. Še dva dečka sta prijokala na svet: iz Nove Gorice in Vidma Dobrepolj.

Četrtek, 23. maj

V Šempetru sta se rodila dečka iz Deskel in Globnega pri Kanalu. V Postojni pa dečka iz Cerknice in Postojne ter deklici iz Prestranka in Ilirske Bistrice.

Sreda, 22. maj

Iz šempetrske porodnišnice poročajo o rojstvu dveh dečkov, ki gresta v Bilje in Brda, v Postojni pa so na svet pomagali 6 novorojenčkom, med njimi sta tudi dvojčka, deček in deklica, ki gresta v Budanje. Ostali 4 pa so dečki, doma bodo v Logatcu, Pivki, Ilirski Bistrici in Postojni.

Torek, 21. maj

V Šempetru se je rodil deček, ki odhaja v Novo Gorico, v Postojni pa en deček, ki gre v Pivko, deklici pa v Dobravlje in Kojsko.

Ponedeljek, 20. maj

V postojnski porodnišnici so na svet pozdravili par, deklica odhaja v Ilirsko Bistrico, deček pa v Ljubljano. V Šempetru pa so se rodili 4 novorojenčki, 2 deklici, ki bosta doma v Novi Gorici in Kamnjah, ter 2 dečka, en odhaja v Vipolže, drugi pa ostaja v Šempetru.

Nedelja, 19. maj

Iz Šempetra poročajo o rojstvu dveh deklic, ki gresta v Novo Gorico in Ajdovščino, zaupali pa so nam tudi, da je pravkar na poti še en Bric ali Brika. Iz postojnske porodnišnice pa poročajo o rojstvu dveh deklic in dveh dečkov, deklici odhajata v Šmarje-Sap in Stari trg pri Ložu, eden od dečkov gre v Ajdovščino, drugi pa ostaja v Postojni.

Sobota, 18. maj

V Šempetru se je rodil deček, ki bo prebival v Kobjeglavi. Iz postojnske porodnišnice pa so sporočili, da so prijokali na svet deček, ki odhaja v Trpčane in deklici, ki odhajata v Kuteževo in Dobravlje.


Petek, 17. maj

V Postojni sta v zadnjih 24 urah na svet prijokala dva dečka, eden iz Strahovice pri Povirju, drugi iz Ljubljane, deklica, ki jima dela družbo, pa odhaja v Žiri. V Šempetru se je rodila deklica iz Kozane, še ena iz Čehovinov ter deček iz Plač pri Ajdovščini.

Četrtek, 16. maj

V Postojni so se rodili štirje novi državljani, in sicer dva dečka: eden iz Črnega Vrha nad Idrijo, drugi pa iz Spodnje Idrije. Tam bo prebivala tudi deklica, ki se je ravno tako rodila v Postojni v zadnjih 24 urah, še ena, ki je razveselila starše, pa gre v Dobrovo.

V Šempetru sta na svet prijokala dečka iz Nove Gorice, deklica pa bo, kar se prebivališča tiče, ostala v Šempetru.

Sreda, 15. maj

Iz vsake od primorskih porodnišnic poročajo o dveh rojstvih, v Šempetru sta se rodila deček, ki odhaja v Seniški Breg in deklica, ki bo doma v Črničah, v Postojni pa dve deklici, ki gresta v Postojno in Stari trg pri Ložu.

Torek, 14. maj

Za šest otrok smo bogatejši na Primorskem. Iz šempetrske porodnišnice bodo dečka poslali v Novo Gorico, deklici pa v Tolmin in Gojače. Deček iz postojnske porodnišnice odhaja v Cerknico, dve deklici pa v Vremski britof in Koper.

Ponedeljek, 13. maj

Deček iz šempetrske porodnišnice ostaja v Šempetru, deček iz postojnske pa odhaja v Cerkno. Deklici sta se tokrat rodili samo v postojnski porodnišnici, odhajata pa na Vrhniko in v Sodražico.

Nedelja, 12. maj

Deček iz Dornberka se je rodil v šempetrski porodnišnici.

Sobota, 11. maj

Dečka iz postojnske porodnišnice odhajata v Podnanos in Ljubljano, deklici pa na Kozino in v Pivko. Iz Šempetra poročajo o rojstvu dveh dečkov, ki odhajata v Šempeter in Dobrovo.


Petek, 10. maj

V Postojni je bilo zadnjih  24 ur v znamenju številke tri: rodila sta se dva dečka, eden iz Hotedršice, drugi pa iz Preserij pri Radomljah. Deklica, ki je prav tako razveselila starše, bo prebivala v Ljubljani. V porodnem bloku šempetrske bolnišnice sta v življenje vstopila dečka, eden ostaja v Šempetru, drugega pa starši tudi ne bodo odpeljali prav daleč, do Ajdovščine. Iskrene čestitke!

Četrtek, 9. maj

V Šempetru niso zabeležili novih rojstev, v Postojni pa se je rodil deček, ki bo doma v Knežaku in dve deklici, ki odhajata v Bohinjsko Bistrico in Planino.


Torek, 7. maj

V znamenju deklic je utripal minuli dan. V Postojni so na svet pomagali kar petim: iz Grahovega pri Cerknici, Ljubljane, Solkana, Cerknice in Izole. V Šempetru pa sta na svet privekali dvojčici iz Črnič, deklica iz Dobrovega v Brdih ter tudi deček iz Branika.


Ponedeljek, 6. maj

V Postojni so na svet pomagali trem dečkom, ki odhajajo v Vremski Britof, Idrijo in Rakek. 3 novorojenčki so zaznamovali tudi minulih 24 ur v šempeterski porodnišnici, rodili sta se 2 deklici, ki bosta doma v Ajdovščini in Šempetru, in deček, ki gre v Novo Gorico.


Nedelja, 5. maj

V šempetrski porodnišnici niso zabeležili novih rojstev, v postojnski pa so na svet pomagali dečku iz Postojne in deklici iz Senožeč.

Ob mednarodnem dnevu babic vsem porodničarjem želimo še veliko zadovoljstva in uspehov pri delu! 


Sobota, 4. maj

V šempetrski porodnišnici sta se rodila deček in deklica, ki bosta odšla v Šempeter. V postojnski porodnišnici pa so se rodili trije novorojenčki. Dečka bosta odšla v Postojno in Prestranek, deklica pa v Ribnico.


Petek, 3. maj

V šempetrski porodnišnici sta se rodila deček in deklica, ki bosta odšla v Novo Gorico. V postojnski pa so na svet pomagali štirim dečkom, ki bodo odšli v Ajdovščino, Ankaran, Grosuplje in Gorenjo Trebušo. Deklici bosta prebivali v Ljubljani in na Vrhniki.

Četrtek, 2. maj

Praznično in umirjeno je bilo v obeh porodnišnicah. V postojnski so počivali, v šempetrski pa so na svet pomagali deklici, ki bo odšla v Novo Gorico.

Sreda, 1. maj

V Šempetru so na svet pomagali dečku iz Tolmina ter deklicama iz Vipave in Šempetra.

V Postojni pa kar šestim novorojenčkom; dečkom iz Vipave, Vrhnike, Kopra in Starega trga pri Ložu ter deklicama iz Ajdovščine in Postojne.

Torek, 30. april

V obeh primorskih porodnišnicah je bilo tokrat pestro, predvsem v Postojni, kjer so na svet pozdravili 8 novorjenčkov, od tega 3 deklice, ki odhajajo v Logatec, Pivko in na Most na Soči, 5 dečkov pa bo doma v Košani, Trzinu, Šmartnem pri Litiji, Marezigah in na Črnem Kalu.
V Šempetru pa sta se rodila deček iz Črnič in deklica iz Nove Gorice.


Nedelja, 28. april

V minuli noči so v Postojni na svet pomagali dečkom iz Logatca, Postojne in Ljubljane ter deklici iz Logatca.V Šempetru se je rodil deček, ki odhaja na Most na Soči, poleg tega pa je širni svet uzrla tudi deklica, ki odhaja v Solkan.

Sobota, 27. april

V šempetrski porodnišnici se je rodila deklica, ki odhaja v Novo Gorico. V postojnski porodnišnici so se rodili trije dečki, ki odhajajo v Cerknico, Ljubljano in Divačo, deklice pa bodo prebivale v Ajdovščini, na Vrhniki in v Komnu.

Petek, 26. april

V šempetrski porodnišnici se je rodil deček, ki odhaja v Novo Gorico, deklico pa bodo poslali v Kobarid. V postojnski porodnišnici so se rodili trije dečki, ki odhajajo v Pivko, Ljubljano in Horjul, deklici pa bosta prebivali v Žabnici in Cerknici.

Sreda, 24. april

V Šempetru niso zabeležili novih rojstev. V Postojni pa so na svet pomagali kar petim novorojencem; dečkom iz Laz pri Logatcu, Jelšan, Ljubljane in Lokev ter deklici iz Vrhnike.


Torek, 23. april

V primorskih porodnišnicah so se tokrat rodili sami dečki, in sicer dva v Šempetru in dva v Postojni.
Novorojenčka iz Šempetra odhajata v Ajdovščino in Šempeter, iz postojnske porodnišnice pa na Prem in Studeno.


Ponedeljek, 22. april

V minulem dnevu so v Postojni na svet pomagali dečkoma iz Postojne in Ortnika ter deklici iz Iga pri Ljubljani. V Šempetru pa dečkoma iz Nove Gorice in Kanala ter deklici iz Nove Gorice.


Nedelja, 21. april

Deček iz Ajdovščine in deklica iz Kočevja sta se rodila v postojnski porodnišnici.

Sobota, 20. april

Bogata bera novorojenčkov je obogatila našo deželo pred Veliko nočjo.

V Šempetru so na svet pomagali petim; dečkom iz Nove Gorice, Mosta na Soči in Sela na Krasu ter deklicama iz Budanj in Cerknega. V Postojni pa jih je na svet privekalo šest; dečka iz Kopra in Hruševja ter deklice iz Košane, Logatca, Ljubljane in Postojne.

Petek, 19. april

Devet novorojenčkov je zaznamovalo 19. april 2019. Štirje so se rodili v Postojni, kjer je bil izid dve proti dvema. Deklici bosta prebivali v Pivki in Novi Gorici, dečka pa v Gorenjem Zemonu in Preddvoru. Pet novorojenčkov je zaznamovalo zadnjo noč v Šempetru: rodile so se tri deklice - iz Oseka, Nove Gorice in Ozeljana ter dva dečka - eden iz Nove Gorice, drugi pa iz Solkana.

Četrtek, 18. april

Primorski porodnišnici sta danes bogatejši za 3 novorojenčke.
V Šempetru so na svet pomagali dečku, ki bo doma v Novi Gorici, v postojnski porodnišnici pa sta prvič zajokala deček in deklica, deček odhaja v Logatec, deklica pa v Sežano.


Sreda, 17. april

V Postojni se je rodila deklica iz Cerknice, obenem pa so dežurne babice na svet pomagale še trem dečkom: iz Ljubljane, Postojne in Dola pri Ljubljani. V Šempetru je bilo zadnjih 24 ur v znamenju enega rojstva: rodil se je deček iz Branika.

Torek, 16. april

V Šempetru so na svet pomagali deklici iz Šmihela. V Postojni pa kar trem deklicam, ki odhajajo v Stari trg pri Ložu, Vipavo in Ilirsko Bistrico, ter dečku iz Kopra.

Ponedeljek, 15. april

Deček, ki se je rodil v

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

nedelja
21.07.2019
18°C / 32°C
ponedeljek
22.07.2019
20°C / 36°C
torek
23.07.2019
18°C / 36°C