OGLASI ZA ZAPOSLITVE

Četrtek, 02. november 2017


»Hidrina poslovna enota Dieseltec v Tolminu takoj zaposli operaterja avtomatskih linij. Zahteva se poklicna ali srednješolska izobrazbo tehničnih smeri. Nudi pa stimulativno plačilo, plačno napredovanje in mentorstvo.

Kandidati se lahko prijavijo na zaposlitev@hidria.com ali pokličejo na 031 617 997.Podjetje Gostol TST d.d. za delo v proizvodnji razpisuje več prostih delovnih mest:
Ličar
Montažer serviser
Serviser montažer
Vzdrževalec
Varilec
Zdaj je pravi čas, da izkoristite priložnost za nove izzive in nam pisne ponudbe pošljite do 30.07.2019 na e-naslov: vesna.perat@gostol-tst.eu ali na naslov: Gostol TST d.d., Čiginj 63, 5220 Tolmin.
Več informacij o delovnih mestih in razpisanih pogojih si lahko preberete na spletni strani www.gostol-tst.eu


 
V Elektrocentru Laharnar v Tolminu zaposlimo monterja za montažo toplotnih črpalk, klimatskih naprav ter drugih električnih naprav in strojev. Smo že preko 25 let na trgu ter  delaven in prijeten kolektiv z zelo dobrimi medosebnimi odnosi. Nudimo reden in stimulativen  osebni dohodek, redno izobraževanje in izpopolnjevanje ter gibljiv delovni čas glede na naravo dela.
Od kandidata pričakujemo najmanj poklicno izobrazbo tehnične smeri, vesten odnos do dela in željo po napredovanju. Zaposlitev je za nedoločen čas s tri mesečnim poskusnim delom. Prijavo z življenjepisom lahko pošljete do 20.8.2019 na elektronski naslov darko@fonex.si ali oddate osebno v naši poslovalnici v Tolminu.
Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

ponedeljek
26.08.2019
20°C / 32°C
torek
27.08.2019
19°C / 32°C
sreda
28.08.2019
18°C / 34°C