DROGE, BERAČENJE IN HRUP V NOVI GORICI

Petek, 24. november 2017
Obravnavani primer vsiljivega beračenja v Šempetru pri Gorici

22.  novembra  2017  popoldne, so policiste obvestili o prekršku v zvezi  z  vsiljivim beračenjem na javnem kraju v Šempetru pri Gorici (Ulica padlih  borcev).  Policisti  PP Nova Gorica so 30–letni ženski, državljanki Romunije,  zaradi  kršitve  določil  Zakona  o varstvu javnega reda in miru izrekli globo.  


Obravnavana primera s področja prepovedanih drog

22.  novembra 2017 v popoldanskih urah, so policisti v Novi Gorici obravnavali  kršitev  s področja prepovedanih drog. Policisti so 22–letnemu moškemu  v  postopku  zasegli  PVC vrečko, v kateri so bili drobci posušene zelene  rastline,  za  katere  obstaja  sum,  da  gre  za prepovedano drogo (konoplja).  Policisti  so  omenjene  drobce  rastline  poslali v nadaljnjo analizo  in  če  bo  slednja  potrdila,  da  gre  v  navedenem  primeru  za prepovedano  drogo,  bodo  zoper  omenjeno  osebo  uvedli  hitri postopek z odločbo   zaradi   kršitve  določil  Zakona  o  proizvodnji  in  prometu  s prepovedanimi drogami. 


Poleg zgoraj omenjenih primerih so policisti PP Nova Gorica danes, 23. novembra dopoldne, v Novi Gorici mlajši osebi (mladoletnici) v postopku zasegli posušeno zeleno rastllino, za katero policisti sumijo, da gre za prepovedano drogo (konoplja). Tudi omenjeno rastlino so policisti poslali v nadaljnjo analizo in če bo slednja potrdila, da gre v navedenem primeru za prepovedano drogo, bodo zoper mlajšo osebo zaradi kršitve določil Zakona o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami ustrezno ukrepali.  


Hrup motil stanovalce pri nočnem počitku 

včeraj, 23.  novembra  2017  v nočnem času, so policiste OKC PU Nova Gorica obvestili o kršitvi javnega reda in miru v zasebnih prostorih v Novi Gorici (Erjavčeva  ulica) zaradi hrupa na zabavi, ki je druge stanovalce motil pri nočnem počitku. Še pred prihodom policistov na kraj so s hrupom prenehali.

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

torek
20.11.2018
3°C / 8°C
sreda
21.11.2018
4°C / 7°C
četrtek
22.11.2018
2°C / 13°C