VLOMI, TATVINE, OBJESTNOST IN PROMETNE NESREČE

Ponedeljek, 08. januar 2018

V soboto so policiste obvestili o vlomu v eno od stanovanjskih hiši v naselju Žapuže, kjer je neznani storilec vlomil skozi vrata in si nato prilastil zlatnino, gotovino in bižuterijo.


Prav tako so policisti PP Ajdovščina včeraj obravnavali vlom v eno od stanovanjskih hiš v naselju Podbreg, kjer je neznani storilec med vikendom vlomil skozi okno objekta in pregledal notranje prostore. Pri tem je nepridiprav našel in si prilastil več kosov zlatnine.


Danes so policiste obvestili o poškodovanju kombija v Novi Gorici.


V soboto so policisti PP Nova Gorica obravnavali tatvino goriva na bencinskem servisu v Rožni Dolini pri Novi Gorici. Ugotovljeno je bilo, da je neznani voznik osebnega avtomobila, italijanskih registrskih številk v vozilo natočil za dobrih 26 evrov dizelskega goriva in se s kraja odpeljal, ne da bi ga plačal.


Včeraj ponoči je bila Policija obveščena o varnostnem dogodku na območju naselja Drežnica, kjer je z balkona večjega objekta padel in se poškodoval 25-letni moški, ki je kazal očitne znakealkoholiziranosti.


Obravnavan je bil tudi nedovoljen prehod notranje meje EU.


V soboto v nočnem času so policiste OKC PU Nova Gorica obvestili o prometni nesreči v krožnem križišču v naselju Ajdovščina, kjer je voznik osebnega avtomobila z vozilom pristal na boku. Prometni policisti so ugotovili, da je bil vzrok omenjene prometne nesreče neprilagojena hitrost s strani 66–letnega voznika osebnega avtomobila, ki je bil v prometni nesreči lažje telesno poškodovan.


Včeraj e bila Policija obveščena o prometni nesreči na odseku hitre ceste H4 med Vipavo in Ajdovščino, v kateri je bilo udeleženo tuje osebno vozilo. Prometni policisti so ugotovili, da je bil vzrok neprilagojena hitrost 20–letnega voznika osebnega avtomobila, državljana Švice. V prometni nesreči nihče ni bil telesno poškodovan.


Na počivališču Mlake pri Vipavi pa je neznanec iz tovornega vozila kradel različne dokumente in gotovino.


VIR: OKC Nova Gorica

 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!



Pozabljeno geslo?

 

ponedeljek
17.12.2018
-6°C / 5°C
torek
18.12.2018
-2°C / 9°C
sreda
19.12.2018
-3°C / 10°C