PROMETNE NESREČE IN TATVINA GORIVA

Petek, 05. julij 2019

Prometna nesreča z materialno škodo v krožnem križišču v Novi Gorici

Prometni  policisti so včeraj, 4. julija proti večeru, obravnavali prometno nesrečo  I.  kategorije z materialno škodo v krožnem križišču v Novi Gorici. V nesreči sta  bila  udeležena  dva  voznika osebnih avtomobilov.  Nihče od udeležencev oz. obeh  voznikov na srečo ni  bil  poškodovan.  


Prometna  nesreča  zaradi  nepravilnega  prehitevanja  na  hitri  cesti  na Rebrnicah

Včeraj,  4. julija v poznih večernih urah, so prometni policisti na hitri cest na Rebrnicah  (od  Vipave proti predoru Podnanos) obravnavali prometno nesrečo I.  kategorije,  v kateri sta bili udeleženi dve vozili. Pri pometni nesreči je šlo za nepravilno prehitevanje.


V  prometni nesreči v Dolenji Trebuši padel in se poškodoval kolesar


Včeraj, 4. julija popoldne, so policiste OKC PU Nova Gorica obvestili  o
prometni  nesreči II. kategorije v Dolenji Trebuši na Tolminskem,  v kateri  se  je telesno poškodoval kolesar. Kolesar se je prijel avtobusa z namenom, da bi ga vlekel, vozik avtobusa tega ni opazil. Po nekaj metrih pa je kolesar padel in se poškodoval. Policisti so ugotovili, da je bil kolesar pod vplivom alkohola.


Prometna nesreča I. kategorije s pobegom v okolici Mosta na Soči

Policisti PP Tolmin so včeraj, 4. julija v popoldanskih urah, obravnavali prometno nesrečo  I.  kategorije  s  pobegom  v naselju Postaja blizu Mosta na Soči. Ugotovljeno  je bilo, da je takrat še neznani voznik osebnega vozila pred  gostinskim  lokalom pri vzvratni vožnji trčil v drugi parkirani osebni  avtomobil,  ki  ga  je  nato  odbilo  v  tretji  osebni  avtomobil. Povzročitelj  prometne nesreče pa se je kraja odpeljal v neznano smer.


Tatvina goriva na bencinskem servisu

Policisti  PP  Nova  Gorica  so  včeraj,  4.  julija  v  popoldanskih urah,
obravnavali  tatvino  goriva  na bencinskem servisu v Rožni Dolini pri Novi Gorici.  Ugotovljeno  je  bilo,  da  je  neznani voznik osebnega avtomobila na  točilnem mestu v vozilo  natočil  za  13 evrov goriva in kasneje v prodajnem prostoru plačal druge  prodajne izdelke, računa za natočeno gorivo pa ni poravnal. Zatem se je  neznanec  z vozilom odpeljal neznano kam.

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

ponedeljek
03.08.2020
21°C / 27°C
torek
04.08.2020
18°C / 26°C
sreda
05.08.2020
16°C / 28°C